LG OLED55C8PLA - TV 4K OLED TV

LG OLED55C8PLA - TV 4K OLED TV

Referentie:

€ 1.559,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

De LG OLED55C8PLA is een oud model, voor de opvolger zie de LG OLED55C9PLA. De OLED55C9PLA is een baanbrekende OLED tv met een beeldformaat van maar liefst 55 inch (139 cm). Deze tv heeft een prachtig design en biedt perfecte zwartkleuren en een verbluffend contrast.

Onze specialist adviseert deze tv voor:

  • Iedereen die het beste van het beste zoekt. Deze tv heeft de allerbeste beeldkwaliteit van dit moment.
  • Het bekijken van tv, 4K Ultra HD-content en games in hoge kwaliteit. Deze tv ondersteunt 4K Ultra HD beeldkwaliteit, dat 4x zoveel pixels bevat als Full HD en daardoor extra scherp beeld weergeeft.
  • Het gebruiken van apps als Netflix en YouTube. Deze tv kan je draadloos aansluiten op het internet via je WiFi-netwerk of bedraad via een ethernetkabel.
  • Een afstand van ongeveer 4 meter of meer tussen de bank en je tv.

Ook goed te gebruiken voor:

Gebruik in combinatie met een CI+ module, waardoor je geen extra kastje van je provider hoeft te gebruiken. Je steekt gemakkelijk de CI+ module (met smartcard) in je tv en hebt op deze manier ook geen tweede afstandsbediening meer nodig.

Kenmerken van de LG OLED55C8PLA:

Wat is OLED?

OLED, een innovatie van LG, volgt de LED en plasma technologie op. OLED heeft het hoogste contrast ooit. En in het hoogste contrast komen de mooiste kleuren tot leven. Omdat er geen gebruik gemaakt wordt van achtergrondverlichting is de LG OLED TV heel slank, nog dunner dan een smartphone.

Waarom OLED perfect is

OLED-pixels zijn zelf oplichtend en zijn niet afhankelijk van een (LED)backlight/achtergrondverlichting. Wat betekent dat ze afzonderlijk van elkaar aan- en uit gaan. Ook is er wit toegevoegd aan de pixel naast de standaard kleuren rood, groen en blauw (WRGB). Het grote voordeel hiervan is dat de beeldpunten helder wit kunnen weergeven maar ook totaal uitgezet kunnen worden waardoor zwart ook echt zwart is. Voor perfecte zwarte beeldweergaven worden de pixels van een OLED TV uitgezet. Een OLED TV kan hierdoor perfect zwart weergeven naast helder wit en levendige kleuren. Dit zorgt voor een schitterend contrastbereik. Hierdoor krijgt het beeld ongelofelijk veel diepte en komen de mooiste kleuren tot leven.

Baanbrekende processorsnelheid

Een een intelligente A-9 processor. Geoptimaliseerd voor OLED TV, zorgt de exclusieve processor van LG voor schone en scherpe beelden met accurate kleuren en zelfs meer gedetailleerde HDR-afbeeldingen.

Perfect Zwart creëert Perfecte Kleuren

OLED-pixels creëren een verbluffend nauwkeurig en breed kleurenbereik dat wordt weergegeven op de perfecte zwarte achtergrond die alleen beschikbaar is via zelf-emitterende pixels. Perfecte Kleuren worden alleen zichtbaar in Perfect Zwart. Ervaar de ongeëvenaarde beeldkwaliteit van de zelfoplichtende pixels van LG OLED TV. LG TV kan belangrijke High Dynamic Range-formaten herkennen, zoals HLG, HDR 10, Dolby Vision ™ en Technicolor. Dus je krijgt de HDR-ervaring, ongeacht welk HDR-entertainment je leuk vindt.

Unieke geluidservaring

Dolby Atmos tilt uw surround-geluid naar nieuwe hoogten met behulp van een objectgebaseerde geluidsuitvoer om een ​​indrukwekkend en meeslepend geluid te creëren. In combinatie met Dolby Vision is dit de volledige bioscoopervaring in uw woonkamer.



Extra informatie:
Mocht je TV geschikt zijn voor een CI+ module (dit kan je zien in de specificaties) en je wilt er gebruik van maken dan is de module te gebruiken vanaf versie 1.3V. Een CI+ module is een kleine digitale ontvanger in de vorm van een metalen insteekkaart met een smartcard erin. Deze plaats je rechtstreeks in een voor CI+ geschikte tv. Als je toch problemen ervaart met het gebruik van je CI+ module, neem dan contact op met onze klantenservice. Deze televisie wordt mogelijk geleverd zonder Nederlandstalige handleiding. De handleiding is terug te vinden bovenaan de pagina via een download link. De televisie is mogelijk bestemd voor de Europese markt, voor meer informatie over Europese modellen verwijzen wij je naar de informatiepagina 'Informatie over Europese modellen'.

Europese modellen
Verkopers die televisies aanbieden via bol.com, zijn verplicht om televisies te verkopen die naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Dit zijn niet altijd televisies die binnen Nederland ingekocht zijn. Door het vrije verkeer van goederen binnen de Europese Unie kunnen verkopers namelijk televisies uit heel de EU inkopen en via bol.com aanbieden, net zoals dat kan bij andere online marktplaatsen en platforms. Zo kan een verkoper een televisie inkopen bij een leverancier uit de Benelux of bij een andere partij binnen de EU. Hierdoor blijven de prijzen laag en krijg jij de beste deal! Zoals gezegd moeten de verkopers die via het bol.com platform televisies verkopen, ervoor zorgen dat die televisies naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Wij vragen in dat kader aan verkopers die Europese modellen van televisies verkopen, dat deze modellen werken, dat er Nederlandstalige handleidingen beschikbaar zijn en dat ook de installatie van je nieuwe televisie gewoon in het Nederlands verloopt.

Garantie
Mochten er onverhoopt technische problemen met je televisie ontstaan, dan kan je contact opnemen met de bol.com klantenservice. Bol.com brengt je in contact met de verkoper van de televisie, zodat deze verkoper het probleem met je kan oplossen. Uiteraard kan de bol.com klantenservice helpen als je er met de verkoper niet uitkomt. Door de inkoop van televisies buiten Nederland kan het zijn dat de fabrieksgarantie op die televisies niet geldt. Ook zonder fabrieksgarantie kan je je echter beroepen op je wettelijke garantie. In de wet staat namelijk dat je recht hebt op een goed product.
LG
79 Items

Specificaties

EAN
8806098144242

16 andere producten in dezelfde categorie: