Workout Gear - Fitness Tas - Sporttas - Tactical Bag - Army Bag - Crossfit Sport Tas - Army Black

Workout Gear - Fitness Tas - Sporttas - Tactical Bag - Army Bag - Crossfit Sport Tas - Army Black

Referentie:

€ 89,00
€ 78,32 12% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Fitness bag

Niets is fijner dan na een drukke werkdag nog even stoom af te blazen in de sportschool of lekker buiten te trainen met je sportclubje. Daarna nog even snel langs de supermarkt, want na zo’n actieve dag krijg je vanzelf honger. Herkenbaar? Dan weet jij ook hoe belangrijk het is om een goede tas te hebben. Je zoekt dan een fitness bag die genoeg ruimte biedt voor je werkspullen, je sportkleding en accessoires en daarnaast ook nog plek over heeft voor je dagelijkse boodschap. We vertellen je meer over de fitness tas en crossfit tas van Workout Gear, we geven je handige inpaktips en bespreken onder andere waar je op moet letten als je een goede fitness tas of crossfit tas aan wilt schaffen.

Een tas voor iedere dag

Als je van plan bent om een fitness bag, ook wel een crossfit bag of tactical bag genoemd, is het aan te raden om eerst na te gaan hoe een gemiddelde dag voor jou eruitziet. Neem je bijvoorbeeld vaak je laptop mee naar huis vanaf je werk, dan is een tas met een goed en veilig laptopvak of geïntegreerde laptopsleeve, een vereiste voor jou. Ga daarnaast na wat je zoal meeneemt als je gaat sporten. Neem je bijvoorbeeld naast je sportschoenen en sportkleding ook accessoires mee zoals een fitness elastiek, een halterriem of een fitness mat, kies dan voor een tas met voldoende ruimte.

Pak je tas slim in

Als je een fitness tas hebt gevonden die goed bij je past, is het een kwestie van je tas inpakken. Als je begint met inpakken kom je er al snel achter waarom de meeste fitness- of crossfit bags veel verschillende vakken hebben. Je wilt namelijk bijvoorbeeld je (vieze) sportkleding liever niet in hetzelfde vak opbergen als je werkspullen of je boodschappen. Om je tas slim in te pakken doe je er dan ook goed aan om je spullen altijd op dezelfde plaats in je tas op te bergen – zo raak je nooit iets kwijt. Zorg er verder bij het inpakken van je ‘tactical bag’ voor dat je je zwaarste spullen onderin de tas stopt en je lichte spullen bovenin plaatst. Je zorgt zo voor een goede verdeling in je fitness bag, waardoor je tas fijn op je rug zit.

Over de tas van workout Gear

Om je een goed beeld te geven hoe een fitness tas eruitziet en wat de functies van zo’n tas zijn, bekijken we onze tas van Workout Gear. De tas heeft een inhoud van 45 liter waardoor er altijd genoeg plek is voor je spullen. Voor het materiaal van de tas is gekozen voor een ‘rip-proof’, waterafstotend polyester. De stof is zeer stevig en duurzaam zodat de tas tegen een stootje kan. De tas heeft een stevig, maar ook ademend achterpand. De shouderbanden van de rugtas zijn voorzien van twee ‘straps’ met sluitingen die je op je borst vastklikt.

Als we naar de binnenkant van de tas kijken, zien we dat het grote vak helemaal open kan. Dit is extra handig als je je tas in wilt pakken of iets zoekt wat onder in je tas zit. Het grote vak is verder voorzien van een laptopvak dat plaats biedt aan een laptop tot 17 inch. Verder is het grote vak van deze fitness bag voorzien van verschillende kleinere vakken, inclusief twee vakken van ademende stof, ideaal om je vieze sportkleding te scheiden van je andere spullen. Het grote voorvak is zeer geschikt voor bijvoorbeeld je werkspullen. Er is genoeg ruimte voor boeken of een map en in de handige pennenhouder hou je al je schrijfgerei netjes georganiseerd.

Fitness bag kopen bij Workout Gear

Fitness bags koop je online bij workoutgear.nl. Bij Workout Gear ben je verzekerd van een fijne service, optimaal betaalgemak, een snelle levering en al onze producten hebben 1 jaar garantie. Om de kwaliteit van onze fitness tassen te garanderen, zijn ze ontwikkeld en uitgebreid getest door ervaren trainers.

999 Items

Specificaties

EAN
8719689840372

16 andere producten in dezelfde categorie: