Anti Diefstal Rugzak FlexPack Korin Design TSA slot  Uniek design

Anti Diefstal Rugzak FlexPack Korin Design TSA slot Uniek design

Referentie:

€ 119,00
€ 104,72 12% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Vol trots presenteren wij de Korin FlexPack Pro! De slank uitziende rugzak maakt onze Pro lijn compleet en is voorzien van alle gemakken zoals je van ons gewend bent. De buitenkant van de rugzak heeft hetzelfde uiterlijk als de FlexPack weekendtas, maak je reis set dus compleet. De tas is voorzien van rubberen handgrepen.
Wat deze tas nu echt uniek maakt is de antidiefstal beveiliging. Door het geïntegreerde roestvrijstalen metaaldraad bevestig je de rugzak eenvoudig aan een stoel in een restaurant, een treinbankje op reis of aan een bankje in het park terwijl je van de zon geniet. Daarnaast is de tas voorzien van een uniek TSA lock systeem ( slot ) waarmee je de tas met één klik op slot doet. Alleen met de door jou zelf ingevoerde code kun je de tas weer van slot halen.
Doordat wij gebruik maken van wetenschappelijk onderzoek bij het indelen van je rugzak maak je optimaal gebruik van alle ruimte. Het geïsoleerde meegeleverde zakje kan naast het koel houden van je drinkfles ook gebruikt worden voor bijv. schoenen, ( natte ) kleding of een paraplu. Zo houdt jij de Pro schoon en droog.
De Pro is zoals je van ons gewend bent voorzien van een USB aansluiting zodat jij veilig al je elektronica kunt opladen terwijl je onderweg bent. Door het ademende materiaal dat is gebruikt bij het maken van de rugzak voelt de rugzak licht aan en bied voldoende comfort tijdens het dragen.
Productspecificaties:
-Maat: 34 x 18 47 cm
-Gewicht: 1653 gram
-Capaciteit: 18 liter
-Waterafstotend
-Laptop/tablet formaat: 15’6”laptop en 10” tablet
-Voorzien van TSA slot
-Metalen draadslot
-Aparte regenhoes
-RFID pasjeshouder
999 Items

Specificaties

EAN
0680491676986

16 andere producten in dezelfde categorie: