MoreThanHip Lago - ruime en waterafstotende 17  laptop rugtas - blauw

MoreThanHip Lago - ruime en waterafstotende 17 laptop rugtas - blauw

Referentie:

€ 67,00
€ 58,96 12% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Waterafstotende, lichtgewicht 17 inch laptop rugtas met een urban look

Een kleurrijke, praktische rugtas met veel ruimte en een verstevigd vak voor een laptop of Macbook t/m 17 inch. De Lago rugzak uit onze MoreThanHip collectie heeft een moderne urban look door de materialen waarmee hij is gemaakt: nylon canvas en Optimus autobekleding. En uiteraard is ook deze tas eerlijk geproduceerd in Colombia.

Highlights
● Gemaakt van nylon canvas en Optimus autobekleding
● Dik gevoerd laptopvak t/m 17 inch (maximaal 40 x 26,5 cm)
● Afmetingen: 40 x 36-60 x 11 cm
● Lichtgewicht: 1200 gram
● Maximale lengte draagbanden: 92 cm
● Reflectie op rug
● Verkrijgbaar met verschillende kleuraccenten
● 100% veggie-proof
● Fair made in Colombia

Veel opbergruimte
De Lago rugzak is ontworpen voor het veilig vervoeren van je laptop. Daarnaast is er voldoende ruimte voor accessoires, boeken, een schrijfmap, een broodtrommel, et cetera. Plus nog een klein ritsvak voor sleutels, smartphone en/of portemonnee. Ook aan de voorkant van de rugzak vind je een ruim ritsvak en twee kleine ritsvakjes. Aan de achterkant van de tas is ook nog een ritsvak gemaakt.

Aan de ene zijkant van de tas vind je een vakje voor bijvoorbeeld een waterfles. Aan de andere kant nog een klein vakje dat afsluit met een kliksluiting. De degelijke constructie en zorgvuldige afwerking zorgen ervoor dat je heel lang plezier van deze rugtas zal hebben.

Roltop rugzak
De 'roltop' en de sluiting met gesp geven deze rugtas een opvallend accent. Ook is dit een handig detail voor als je spullen tot een maximale hoogte van 60 cm wilt vervoeren.

Ook is er een extra riempje (maximaal 100 cm) bevestigd op de achterkant waarmee je de tas kunt vastmaken op je rug, ideaal voor fietsers! Het fijne is dat je het riempje er ook kunt afhalen als je hier geen gebruik van wil maken.

Subtiele accentkleur
De Lago is stoer, met oog voor detail vormgegeven en met zorg afgewerkt. Zo zijn de Optimus details op de tas in verschillende kleuren uitgevoerd. Dit geeft de tas een stoere en urban uitstraling. Overigens kun je kiezen uit verschillende accentkleuren.

Felle voering
De tas is volledig gevoerd in een felle kleur, zodat je gemakkelijk je spullen kunt vinden. In het interieur is een dik gevoerd vak aangebracht waar laptops tot 17 inch (maximaal 40 x 26,5 cm) in passen. De brede, gevoerde en verstelbare draagbanden zorgen bovendien voor optimaal draagcomfort.

Moderne materialen
De Lago is deels gemaakt van Optimus. Dit is een stof voor autobekleding uit Colombia, die veel wordt gebruikt in taxi’s. Dit geeft deze tas zijn stoere, moderne uitstraling. Het materiaal is zeer soepel en sterk. De combinatie met nylon canvas maakt deze tas ideaal voor intensief gebruik.

Praktisch in gebruik
De verschillende materialen waarmee de tas is gemaakt zijn waterafstotend en gemakkelijk schoon te maken. De tas sluit met een stevige ritssluiting en een extra gesp. Zo worden je spullen dus goed beschermd.

999 Items

Specificaties

EAN
8719743361621

16 andere producten in dezelfde categorie: