Bange Laptoptas - Anti-diefstal - Rugzak - 30liter

Bange Laptoptas - Anti-diefstal - Rugzak - 30liter

Referentie:

€ 55,00
€ 48,40 12% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Met deze stijlvolle zakelijke rugzak vervoer je veilig je waardevolle bezittingen.

Op reis, onderweg naar het werk of een dagje uit? Deze rugzak is er uitstekend geschikt voor. Met zijn grote overzichtelijke vakken bergt u uw spullen gemakkelijk op en zijn ze uitstekend terug te vinden. De rugzak is comfortabel op de rug te dragen maar ook aan het handvat. Dankzij een TSA cijferslot zijn uw spullen veilig tegen diefstal.

VOORDELEN:

Veilig laptop vervoeren: De rugzak heeft een apart laptop vak dat geschikt is voor laptops tot 15,6inch. Het laptop vak is gewatteerd en beschermt tegen lichte stoten. In het laptop vak is de mogelijkheid om accessoires zoals een adapter of muis apart op te bergen.

Anti-diefstal: Één vak is af te sluiten met een TSA goedgekeurd cijferslot, hier kunt u veilig spullen in opbergen. Luchthavenbeveiliging kan een TSA slot openen zonder dat het geforceerd hoeft te worden. Zo blijven uw spullen ook op reis veilig.

Het laptop vak is gepositioneerd tegen de rug en heeft een onopvallende ritssluiting.

Telefoon aansluitingen: Voorzien van een USB en aux aansluiting kunt u onderweg gemakkelijk uw telefoon opladen of een koptelefoon aansluiten.

Ruim en overzichtelijk: De rugzak heeft naast het aparte laptop vak nog twee ruime met rits afsluitbare vakken welke zijn voorzien van meerdere opbergmogelijkheden. In het met TSA cijferslot afsluitbare vak bevinden zich vakken om telefoon accessoires op te bergen en een waterproof vak die gebruikt kan worden om toiletartikelen mee te nemen, mochten deze onverhoopt gaan lekken dan blijft de inhoud van de tas beschermt.

Stevig en veelzijdig: Gemaakt van 1680D Oxford materiaal maakt de rugzak stevig en waterafstotend. Door verstevigingen aan de onderzijde is de rugzak veilig op de grond te plaatsen.

De schouderbanden zijn aan één zijde los te maken en kunnen opgeborgen worden achter het rugpand, zo kan de tas gemakkelijk in één hand gedragen worden zonder dat de schouderbanden in de weg zitten. Op de achterzijde van de rugzak bevind zich een trolley band, zo is de rugzak gemakkelijk op een trolley te bevestigen.

SPECIFICATIES:

Voordelen: Anti-diefstal – Groot apart laptopvak – USB en aux aansluiting – spatwaterdicht – Trolley bevestiging – Comfortabel – Ruim en overzichtelijk – Waterdicht vak – Voorzien van reflector – Te gebruiken als rugzak of dragen in de hand.

Inhoud: 30 Liter

Afmetingen: hoogte 42cm, breedte 33cm, diepte 10cm

Bange
999 Items

Specificaties

EAN
8720165803095

16 andere producten in dezelfde categorie: