Enrico Benetti Montevideo Unisex Schoudertas Zwart

Enrico Benetti Montevideo Unisex Schoudertas Zwart

Referentie:

€ 39,00
€ 34,32 12% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Time for school! Met deze toffe schoudertas van Enrico Benetti uit de Enrico Benetti collectie in de kleur zwart ben jij helemaal klaar om weer aan de slag te gaan!

Buitenkant tas
Deze tas oogt meteen erg stoer, door de combinatie van stof en een onderkant die op leer lijkt. Het formaat van de tas is perfect om mee naar school of naar je werk te namen. Voor extra draagcomfort heeft de tas een schouderband die versteld kan worden, zodat de tas altijd comfortabel om je schouder hangt. Aan de voor- en achterkant heeft de tas een ritsvak, altijd handig om meer opbergruimte te hebben! Wat verder erg handig is, is dat de tas aan de achterkant een soort band heeft, waardoor de tas bijvoorbeeld aan een koffer bevestigd kan worden.

Binnenkant tas
De binnenkant van de tas is volledig uitgerust om jouw spullen veilig te kunnen vervoeren. Zo heeft de tas 2 aparte hoofdvakken die allebei een ritssluiting hebben. Beide hoofdvakken zijn erg ruim en bieden genoeg plaats voor bijvoorbeeld A4-documenten, je lunch en je agenda. Voor jouw laptop is er een speciaal laptopvak dat verstevigd is, zodat je laptop veilig op jouw bestemming aankomt. Bovendien zit er in de schoudertas nog een ritsvak, twee steekvakken en 3 pennenlussen.
Kortom, in deze tas kan je echt álles kwijt!

Materiaal
Het materiaal waarvan deze tas gemaakt is, is Polyester. Polyester is een van de meest gebruikte materialen in de modewereld. Het fijne aan Polyester is dat het makkelijk schoon te maken is en lang mooi blijft. Bovendien is het een kleurvaste stof, dus jouw tas zal altijd zijn mooie kleur blijven behouden!

HANDIG OM TE WETEN
- ritssluiting
- zilverkleurige hardware
- laptopvak
- 2 ritsvakken buitenkant
- 1 ritsvak binnenkant
- 2 steekvakken
- 3 Pennenlussen
999 Items

Specificaties

EAN
8714872340202

16 andere producten in dezelfde categorie: