BURKELY SOUL SKYE Dames Handtas Black

BURKELY SOUL SKYE Dames Handtas Black

Referentie:

€ 159,00
€ 139,92 12% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Succes starts with the perfect bag! Deze laptoptas van Burkely uit de Soul Skye collectie is bijvoorbeeld een must have werktas. De tas heeft een professionele uitstraling met een strak design en een mooie kleur zwart. Meerdere leersoorten worden met elkaar gecombineerd en dit zorgt voor een mooie look. De tas heeft twee lange hengsels, waardoor de tas gemakkelijk over de schouder gedragen kan worden. Wil je jouw tas echter liever crossbody dragen dan kan dat uiteraard ook. Er zit namelijk een afneembare en verstelbare schouderband bij. Dit is vooral fijn als de tas wat zwaarder is, dan is het soms comfortabeler om de langere schouderband te gebruiken. Een leuk detail is dat er een afneembaar tag aan de tas zit met het logo van Burkely!

Binnenzijde tas
Deze schoudertas is perfect om als werktas te gebruiken. Vanwege het grote formaat kunnen er bijvoorbeeld makkelijk A4 documenten in opgeborgen worden. Bovendien heeft het hoofdvak in het midden een speciaal 15,6” laptopvak. Dit vak is extra stevig en gewatteerd, zodat de laptop beschermd is tegen stoten en krasjes. Voor kleinere items is er een apart ritsvak en twee steekvakken. Doordat de tas zo groot is, is het fijn om kleinere items apart op te bergen, dat scheelt weer met zoeken!

Materiaal tas
Het materiaal waarvan deze tas gemaakt is, is leer. Leer is een enorm populair materiaal dat veel gebruikt wordt in de mode-industrie. Het is een tijdloos materiaal, dat nooit uit de mode zal raken. Leer is bovendien een duurzaam en sterk product, dit betekend dat je jarenlang plezier kan hebben van jouw leren tas.

HANDIG OM TE WETEN
- Ritssluiting
- Goudkleurige hardware
- Afneembare en verstelbare schouderband
- 15,6” laptopvak
- 1 Ritsvak
- 2 Steekvakken
BURKELY
999 Items

Specificaties

EAN
8717128050993

16 andere producten in dezelfde categorie: