CabinMax Oxford Handbagage Rugzak - Rugtas 40l – Schooltas - Reistas - Laptoptas - 55x40x20cm – Lichtgewicht - Grijs (OXFORD GY)

CabinMax Oxford Handbagage Rugzak - Rugtas 40l – Schooltas - Reistas - Laptoptas - 55x40x20cm – Lichtgewicht - Grijs (OXFORD GY)

Referentie:

€ 49,00
€ 43,12 12% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

➡️ De CabinMax Oxford is dé rugtas voor degene die zo veel mogelijk mee willen kunnen nemen, maar er daarnaast ook stijlvol uit willen zien met een rugtas. Iedereen die op zoek is naar een praktische rugzak, zal de CabinMax Oxford kunnen waarderen. De afmetingen van 50x40x20cm zorgen niet alleen voor een maximale compatibiliteit met de handbagage eisen van luchtvaartmaatschappijen, maar ook voor een enorme inhoud van 40 liter.


Ontwerp:
De tas kan als een koffer worden geopend voor het gemakkelijk inpakken van je spullen en beschikt over een net waarin je kleinere spullen in kan stoppen. Daarnaast kan je de compartimenten afzonderlijk afsluiten middels een voering met rits. Een van die afsluitingen is een ademende stof, speciaal om je kleding te kunnen laten luchten. Aan de buitenkant vind je een diagonale rits waarin je belangrijke documenten kunt bewaren zodat je er makkelijk bij kan tijdens de security check. Aan de bovenkant zit een sterk handvat voor het makkelijk manoeuvreren van de tas. De schouderbanden zijn gevuld, waardoor ze comfortabel over de schouders liggen. Aan de achterzijde vind je een speciaal vak voor een laptop of tablet. De afmetingen en de stof zorgen ervoor dat je de tas makkelijk in de bagageruimte kan schuiven.

Kenmerken:
▶ Handgrepen aan de boven- en zijkant
▶ Interne netverdelers
▶ Gedeelde binnenverdelers
▶ Lichtgewicht
▶ Voorzak
▶ Lichtgewicht
▶ Koffer stijlopening
▶ Gevoerde laptopvak
▶ Geschikt als handbagage, voldoet aan de IATA norm


Afmetingen en Kwaliteit:
De afmetingen van de Oxford CabinMax Rugzak is 55x40x20 cm waarmee hij binnen de handbagage afmetingen van 94% van de luchtvaartmaatschappijen past, waaronder EasyJet, Ryanair, Thomas Cook, German Wings, Noors, Virgin, BA, Lufthansa, Jet2, Lingus, Flybe, Delta, American, Emirates en nog veel meer. Met een enorme capaciteit van 40 liter heb je genoeg ruimte voor uw items. Verder is de tas gemaakt van het sterke 600D Polyester, wat hem ontzettend duurzaam maakt. Dit materiaal is sterk en makkelijk schoon te houden! De buitenkant is gemaakt van een mooi Canvas dat is beschermd tegen UV. De rugzak is zeer stabiel en waterafstotend. Ideaal voor vliegreizen, weekends en korte spontane reizen, maar ook voor lange reizen.


Lichtgewicht:
Met slechts 900 gram is de Oxford Rugzak super lichtgewicht en bij uitstek geschikt voor het vliegtuig. De verstelbare schouderriem, handgreep en zijriem maken uw reis ook veel gemakkelijker.


Specificaties:
✔️ Merk: CabinMax
✔️ Ideaal als handbagage
✔️ Ultracomfortabele schouderbanden
✔️ Lichtgewicht
✔️ 40 liter interne capaciteit
✔️ Grote onbelemmerde laadruimte
✔️ 55x40x20cm
✔️ Robuust 600D materiaal
✔️ Buitenkant: Canvas Materiaal


CabinMax biedt jou een 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie!

➡️ Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!
➡️ Dit product wordt gratis verzonden!





Cabin Max
999 Items

Specificaties

EAN
0018227215176

16 andere producten in dezelfde categorie: