Jack Wolfskin Expedition Trunk 30 Rugzak Unisex - Black - One Size

Jack Wolfskin Expedition Trunk 30 Rugzak Unisex - Black - One Size

Referentie:

€ 79,00
€ 69,52 12% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Lichte, sportieve dagrugzak met goed geventileerd draagsysteem en RECCO-lokalisatiesysteem... Tijdens je wandelingen neem je het liefst de paden die ver van alle gewoel zijn. Midden in de natuur, alleen jij en je KINGSTON 22 PACK RECCO. En die heeft zelfs een geïntegreerde RECCO-reflector die in geval van nood het lokaliseren vereenvoudigt.



Om via de RECCO-lokalisatiechip te worden gevonden, hoef je je niet eens ergens te registreren. In het grootste deel van de Alpen, in Oostenrijk, Scandinavië, de VS en Canada zijn reddingsdiensten al met RECCO-zoekapparatuur uitgerust.



De KINGSTON 22 maakt deel uit van onze KALARI/KINGSTON-lijn. De multifunctionele rugzakken zijn gemaakt van gerecycled materiaal, zien er sportief uit en zijn aangenaam licht. We hebben ze voor langere dagtochten ontworpen. Daarom zijn ze extreem veelzijdig, uiterst sterk en supergeventileerd.



Dat is ook te danken aan ons flexibele ACS TIGHT-draagsysteem, waarmee je onderweg je bewegingsvrijheid houdt. Omdat de rugzak daarmee goed aansluit en heel dicht op het lichaam zit, houd je altijd de volledige controle over je bepakking. Het centrale ventilatiekanaal en de luchtdoorlatende uitgestanste rugpaddings, schouderriemen en heupriemen zorgen permanent voor een lichte koeling. Als je een keer niet met volle bepakking onderweg bent, kun je de heupvinnen opbergen.



De KINGSTON 22 is precies de juiste maat voor een dagrugzak en heeft de uitrusting voor wandeltochten. Dus voortaan heb je nog maar één rugzak nodig voor je reizen, je plannen voor het weekend en voor elke dag.



Alle KINGSTON-modellen kunnen met de grotere KALARI-rugzakken worden gecombineerd tot een reisset. Onderweg haak je de daypack eenvoudig aan de voorkant in de schouderriemen van je reisrugzak. De serie is bedoeld voor iedereen die dynamisch en flexibel onderweg wil zijn - op de trail, de wereld rond en gewoon elke dag.
999 Items

Specificaties

EAN
4060477515434

16 andere producten in dezelfde categorie: