Fujifilm X-Pro2 Body

Fujifilm X-Pro2 Body

Referentie:

€ 999,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

De Fujifilm X-Pro 2 systeemcamera is de opvolger van de populaire X-Pro 1. De nieuw ontwikkelde X-Trans APS-C sensor biedt met 24,3 megapixels het grootste aantal pixels ooit voor een camera uit de X-serie. In combinatie met een XF-lens levert dit afbeeldingen op met een waargenomen resolutie veel groter dan het aantal gebruikte pixels. Bovendien zijn de fasedetectiepixels verdeeld over een groter gebied, waardoor de prestaties op het gebied van fasedetectie-AF sneller en nauwkeuriger zijn. De prestaties op het gebied van hoge ISO-gevoeligheid zijn ook zodanig verbeterd dat het gehele gevoeligheidsbereik - tot maximaal ISO 12800 (hogere gevoeligheid van de uitvoer tot 51.200) - nu met vertrouwen kan worden gebruikt.

Filmsimulatie

De FUJIFILM X-Pro2 beschikt over een nieuwe film-simulatiemodus genaamd ACROS. De kenmerken daarvan zijn onder andere een meer geleidelijke gradatie, diepe zwarttinten en prachtige texturen. Monochrome afbeeldingen van uiterst hoge kwaliteit zijn mogelijk, waardoor extra creativiteit wordt toegevoegd aan de algemene monochroom-modus.

Korreleffect

De FUJIFILM X-Pro2 biedt de mogelijkheid de korreligheid te reproduceren die doorgaans uniek is voor op film gebaseerde afbeeldingen. Er zijn twee sterktes: Sterk of zwak, die kunnen worden gecombineerd met één van de filmsimulatie-modi. De effecten zijn ook mogelijk via de interne RAW-ontwikkeling.

Hybrid Viewfinder

Fotografen houden ervan door een zoeker te kijken bij het maken van foto's. Daarom is bij modellen uit de X-serie vanaf het begin gebruik gemaakt van een zoeker. Door het combineren van de voordelen van een OVF en een EVF, heeft Fujifilm de geavanceerde multi-hybride zoeker geperfectioneerd met drie weergaveopties. U kunt u terugkeren naar de basis van de fotografie met de enige zoeker in zijn soort ter wereld.

Scherpstelsysteem

Accentueer uw onderwerp. Voor fotografen is scherpstellen een belangrijke bezigheid. Hoewel AF nu sneller reageert dan het menselijk oog, zal de aantrekkingskracht van en de mate van vertrouwen in MF nooit verdwijnen. Het handmatig bedienen van de scherpstelring om een specifiek element in het frame te accentueren, is vaak van essentieel belang. Snelheid is niet altijd alles.

Scherpstel-hendel

De nieuwe scherpstel-hendel aan de achterzijde van de camera kan net als een joystick worden bewogen in acht richtingen om de scherpstelzone onmiddellijk te verplaatsen. Nu is het mogelijk de scherpstelzone snel te wijzigen, zelfs bij het samenstellen van een afbeelding. Deze hendel is niet alleen beschikbaar om het AF-punt te verplaatsen in de AF-modus, maar kan ook in de MF-modus bij het gebruik van MF-assistentie worden gebruikt om snel het vergrote weergavegebied te verplaatsen.

Scherpstellen met Touch

Met de nieuwe speciale applicatie "FUJIFILM Camera Remote" kunt u de camera scherpstellen en de sluiter bedienen via uw smartphone of tablet. Met de app kunt u niet alleen scherpstellen, maar ook de instellingen regelen voor sluitertijd, diafragma, belichtingscompensatie en ISO-gevoeligheid. U kunt zelfs andere instellingen aanpassen, zoals filmsimulatie, zelfontspanner en flits terwijl u met "Touch AF" ook vanaf uw telefoon of tablet kunt scherpstellen. Denk eens aan alle situaties waarin deze slimme assistent van pas zal komen! Maak groepsfoto's met uzelf in beeld, maak natuurfoto's of bedien de sluiter op afstand voor nachtopnames zonder trillingen van de camera. De fotografische mogelijkheden zijn eindeloos.

Delen via e-mail en SMS

Om foto's eenvoudig draadloos te versturen naar uw smartphone of tablet, downloadt u gewoon de speciale gratis applicatie "FUJIFILM Camera Remote" naar uw toestel. U hoeft geen ​​ID of wachtwoord in te voeren of andere lastige instellingen te wijzigen; met slechts één druk op de knop kunt u uw hoogwaardige afbeeldingen naar uw telefoon of tablet sturen, zodat u ze op uw blog- of sociale netwerk-site kunt zetten.

Filmopnames

Voor films in Full HD kan een beeldsnelheid worden gekozen van 60fps, 50fps, 30fps, 25fps of 24fps, zodat alle wereldwijde filmformaten worden ondersteund. Ook is het mogelijk om tijdens het opnemen van een film de instellingen voor diafragma, sluitertijd en belichtingscompensatie te wijzigen. Net als bij stilstaande beelden, kunnen de modi programmeren, diafragmaprioriteit, sluiterprioriteit en handmatig worden geselecteerd, evenals filmsimulatie-modi. Er kan gebruik worden gemaakt van verschillende stijlen zoals een documentaire stijl met CLASSIC CHROME.

Fujifilm
4527 Items

Specificaties

EAN
4547410311921

16 andere producten in dezelfde categorie: