Switch Longshine 8x GE GS8408 Web Smart SNMP (Fanless)

Switch Longshine 8x GE GS8408 Web Smart SNMP (Fanless)

Referentie:

€ 69,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Het apparaat is een krachtige Gigabit Ethernet-switch met 8 10/100/1000 Mbps-poorten, waarmee u een kosteneffectieve, ruimtebesparende oplossing kunt bieden voor uitbreiding van uw netwerk.
De gigabit-poorten kunnen u naar een echte gigabit-verbinding leiden, waardoor u bestanden met hoge bandbreedte op een eenvoudige manier hoger en sneller kunt overbrengen.

Dit apparaat biedt de eenvoudige beheerfunctie via het Ethernet-web. De netwerkbeheerder kan de status en de poortfunctie-instelling van het apparaat configureren via de webgebaseerde gebruikersinterface. Bij het installeren van de auto-discovery managementtool kunnen netwerkbeheerders eenvoudig toegang krijgen tot die 411,416 op het LAN. Daarom hebben netwerkbeheerders toegang tot 411,416 die automatische detectie op LAN ondersteunen zonder het IP-adres te onthouden.

Het apparaat biedt uitgebreide functies, waaronder Link Aggregation, VLAN's, IGMP Snooping, Port Trunking, Spanning Tree, Security en ander netwerkbeheer om te voldoen aan de vereisten van middelgrote en kleine ondernemingen. QoS beveiligt de bandbreedte voor sommige bandbreedte-gevraagde toepassingen, waaronder VoIP of videoconferentie. Bovendien wordt IEEE 802.3az Energy Efficient Ethernet-capaciteit ondersteund om de werking in Low Power Idle Mode te garanderen en stroomverbruik te besparen.

Deze schakelaar is plug & play en probleemloos tijdens de installatie. Auto-MDI / MDI-X cross-over op alle poorten elimineert de noodzaak van crossover-kabels voor aansluiting op een andere switch of hub. Auto-Negotiation op elke poort detecteert de verbindingssnelheid van een netwerkapparaat en past zich op intelligente wijze aan voor compatibiliteit en optimale prestaties. Deze schakelaar beschikt ook over diagnostische LED's, die de status en activiteiten van het netwerk weergeven.
Longshine
234356 Items

Specificaties

EAN
4016621122515

16 andere producten in dezelfde categorie: