Pentax K-70 + 18-55 WR

Pentax K-70 + 18-55 WR

Referentie:

€ 799,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Deze digitale spiegelreflexcamera is bestand tegen alle weersomstandigheden en verlegt de grenzen voor elke fotograaf. Ontdek nieuwe mogelijkheden én vergezichten op het gebied van landschapsfotografie!

De PENTAX K-70 heeft een compacte behuizing en kan daardoor gemakkelijk worden meegenomen tijdens elk buitenproject. Dankzij de uitstekende weerbestendigheid, de uitgebreide fotomogelijkheden en de combinatie van realistische beelden en hoge gevoeligheid is hij zelfs in de meest veeleisende omstandigheden extreem betrouwbaar.

Of je nu foto's maakt met helderblauwe luchten, tijdens zwaarbewolkte dagen, in lichte regen of bij donkere luchten vol sterren: de PENTX K-70 legt de schoonheid van de natuur vast in adembenemende beelden.

De PENTAX K-70: een camera die je heel nieuwe ervaringen, nieuw enthousiasme en nieuwe ontdekkingen biedt én je leert om alle kneepjes van buitenfotografie onder de knie te krijgen.

Bestand tegen buitenomstandigheden, zodat je de grenzen van fotografie ook tijdens zwaar weer en in veeleisende omgevingen kunt verleggen

HD PENTA X -DA 16 - 85 mm F3.5-5.6 ED DC WR Diafragma: F5.6; sluitertijd: 1/20 sec.; belichtingscompensatie: -1,0 EV; ISO-gevoeligheid: 100; witbalans: AWB;
aangepast beeld: helder; Pixel Shift Resolution-systeem: AAN (bewegingscorrectie)

Stofdichte, weesbestendige behuizing
Uitgebreide fotografieset, inclusief lens, voor uitdagende landschappen
De body van de PENTAX K-70 bevat 100 afgesloten onderdelen, inclusief in het lcd-scherm, zodat water en stof niet kunnen binnendringen. In combinatie met een lens uit de AW- of WR-serie van PENTAX beschik je over een uiterst betrouwbare fotografieset die zich thuisvoelt in de meest veeleisende omgevingen.
AW: All Weather (stofdicht en weerbestendig); WR: weerbestendig

- Om mogelijke oorzaken van defecten en storingen uit te sluiten, raden we je aan om de PENTAX K-70 na contact met regen/water zo snel mogelijk helemaal af te drogen en om hem waar mogelijk droog te houden.

Uitstekende prestaties in koude omstandigheden tot −10 °C
Uitstekende betrouwbaarheid, bewezen in strikte tests
De PENTAX K-70 werd speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van veel gebruikers om foto's te maken op extreem koude locaties. De camera werd dan ook onderworpen aan strikte omgevingstests met temperaturen tot wel -10 °C. De betrouwbare prestaties in koude weersomstandigheden garanderen dat de mechanismen en het circuit stabiel en uiterst nauwkeurig reageren, terwijl de accuspanning zelfs bij vrieskou niet fluctueert.

- De prestaties van de accu kunnen afnemen naarmate de temperatuur op de fotolocatie daalt. Wanneer je de PENTAX K-70 op een locatie met een lage temperatuur gebruikt, raden we je aan om een reserveaccu mee te nemen en deze in een zak te bewaren, zodat hij warm blijft.

- CMOS-beeldsensor (APS-C) van 24 MP, AA, zonder filter
- PRIME MII-processor met nieuwe circuitversneller
- Ruisreductie, hoge gevoeligheid tot ISO 102400
- Pixel Shift Resolution met bewegingscorrectie
- AA-filtersimulator
- Stofdicht, weerbestendig, bestand tot temperaturen tot -10 °C
- Vibratiereductie, rendement van 4,5 stops
- 1/6000 sec. Hoogste sluitertijd in zijn soort
- Lcd-scherm met instelbare hoek, buitenweergave en nachtzicht
- Hybride AF bij liveweergave, ingebouwde wifi
Pentax
4527 Items

Specificaties

EAN
0027075297401

16 andere producten in dezelfde categorie: