JBL Cinema SB450 - 2.1 Soundbar met draadloze subwoofer - Zwart

JBL Cinema SB450 - 2.1 Soundbar met draadloze subwoofer - Zwart

Referentie:

€ 601,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Je toptelevisie verdient topgeluid. Toch?

Stel: je hebt een prachtige dunne en moderne televisie aan de muur hangen. Geweldig beeld, design om door een ringetje te halen, maar het enige wat je mist is dat sprekende geluid. Logisch, want dat stop je niet in zo’n dunne televisie. JBL geeft je precies wat je in zo’n situatie nodig hebt. Je eigen bioscoop met geluid wat je kunt horen, maar ook kunt voelen. Hoe dan? Nou, met de JBL Cinema SB450. Deze JBL soundbar werkt probleemloos samen met alle 4K UHD apparatuur, maar ook met alle andere televisies voorzien van HDMI. Bovendien is de soundbar voorzien van bluetooth, wat ‘m ook geschikt maakt voor het afspelen van muziek.

Kenmerken van de JBL Cinema SB450


Krachtig
Met 440W aan gecombineerd vermogen is geen huiskamer de SB450 te groot. Liefhebbers van audio waarderen luidsprekers van JBL vanwege hun uitzonderlijke basrespons. De draadloze 8-inch subwoofer levert precies die bass, terwijl de soundbar zich ontfermt over een kristalhelder midden en hoog.

Makkelijk
3 HDMI-inputs, 1 HDMI uitgang met ARC. En alles 4K UHD compatible uiteraard. Kabels erin, koppelen met de draadloze subwoofer en klaar ben je.

JBL Connect
Dankzij het revolutionaire JBL Connect systeem is het mogelijk om alle JBL luidsprekers in huis met elkaar te koppelen. Klaar om jouw hele huis te voorzien van het beste geluid?

Plug & Play-oplossing
De Cinema SB450 kan op eenvoudige wijze worden aangesloten op elke tv. De kabels en afstandsbediening worden meegeleverd. De eenvoudig te installeren soundbar vereist vrijwel geen instellingen. Gewoon aansluiten en spelen maar.
JBL
457 Items

Specificaties

EAN
6925281916809

16 andere producten in dezelfde categorie: