Denon DHT-S216

Denon DHT-S216

Referentie:

€ 199,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De DHT-S216 is een stevige en betaalbare stevige soundbar die veel beter klinkt dan de piepkleine luidsprekertjes van de TV. De zes geïntegreerde speakers vullen een gemiddelde woonkamer met een indrukwekkend goed geluid. En de geavanceerde signaalbehandeling kan een soort 3D-surroundeffect creëren, wat je films natuurlijk nog leuker maakt!

De DHT-S216 is een elegante en gebruiksvriendelijke oplossing. Je trekt een doodgewone HDMI-kabel van de TV naar de soundbar, en de rest gaat vanzelf – het volume e.d. regel je met de afstandsbediening van de TV. En als je zin hebt om naar muziek te luisteren, met Bluetooth kun je heel eenvoudig streamen vanaf je smartphone of tablet.

Je kunt de DHT-S216 samen met de TV in een kast zetten. Dankzij het platte ontwerp past hij gemakkelijk onder de meeste TV’s, maar je kunt hem ook aan de muur hangen met het geïntegreerde ophangsysteem. Met het bijgeleverde montagesjabloon weet je precies waar de gaten moeten komen, waardoor je een perfect resultaat krijgt. De DHT-S216 is dus heel interieurvriendelijk, vooral omdat je aan deze subwoofer geen ruimte op hoeft te offeren.

De DHT-S216 is verkrijgbaar in het zwart. Inclusief afstandsbediening.
Denon
457 Items

Specificaties

EAN
4951035071687

16 andere producten in dezelfde categorie: