KEF V720W Soundbar+ Draadloze Subwoofer

KEF V720W Soundbar+ Draadloze Subwoofer

Referentie:

€ 529,98
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Speciaal vormgegeven voor uw TV, zorgt KEF's uiterst slanke V700/V720W digitale TV-soundbarsysteem dat u kunt genieten van hifigeluid, zonder een complexe AV-ontvanger met alweer een andere afstandsbediening te hoeven toevoegen. Met een eenvoudige HDMI-aansluiting, geen rommelige kabels en unieke, toonaangevende drivertechnologie, is dit de eenvoudigste manier om uw TV-kijkgenot naar een hoger plan te tillen.

Stemmen zijn zo helder dat ze live klinken. Geluidseffecten houden u op het puntje van uw stoel. Muziek waarbij het lijkt alsof de artiesten bij u in de kamer zijn. Met KEF's nieuwe V-serie haalt u meer uit uw favoriete programma dan u ooit voor mogelijk hield.

Met een ongeëvenaard status aan innovaties in ontwerp en talloze bekroningen als bewijs, vervult KEF al vanaf het allereerste begin een leidende rol in de home entertainmentrevolutie. In de uiterst slanke, nieuwe V700 luidsprekers hoort u, vanaf het moment dat u de muziek aanzet, wat een verschil geavanceerde technologie kan maken.

Vier hoogwaardige drivers met een uiterst plat profiel – twee aan elke zijde – precies onder of boven uw TV – zorgen voor een verrassend heldere, levendige en optimale laag- en middengebied weergave.

KEF's beroemde, natuurlijk klinkende aluminium dome tweeter garandeert een smetteloze weergave van stemmen. De twee tweeters in de V700 zijn "geventileerd' om vervorming te elimineren, zelfs bij het afspelen op hoog volume. Door de output gelijkmatig te verspreiden over een bredere luisterhoek, zorgt de "tangerine' waveguide dat het hele gezin van dezelfde geluidskwaliteit kan genieten, ongeacht waar men zit.

Met de geïntegreerde digitale versterkers heeft u geen andere versterker of AV-ontvanger nodig om van echt hifigeluid te genieten. De installatie is eenvoudig. Alles kan met de afstandsbediening van uw TV worden bediend.

Rijk gedetailleerd, ruimtelijk en verbluffend nauwkeurig, geeft de geluidskwaliteit opnames de diepgang en nabijheid van een liveoptreden.

Voor een nog diepere laagweergave is elke KEF subwoofer toe te voegen tenzij u direct kiest voor het V720W systeem.

KEF's V720W is een digitaal soundbar system dat bestaat uit de V700 met toevoeging van een draadloze V-20W subwoofer. De V-20W is een krachtige en compacte draadloos aangestuurde subwoofer speciaal ontworpen om te combineren met de V700. Met een eigen ingebouwde 200W versterker en 200mm basdriver met grote beweegbaarheid bent u verzekerd van een werkelijk diepe laagweergave.
KEF
457 Items

Specificaties

EAN
0637203211584

16 andere producten in dezelfde categorie: