Thomson SB50BT - Bluetooth Soundbar + Subwoofer - Zwart

Thomson SB50BT - Bluetooth Soundbar + Subwoofer - Zwart

Referentie:

€ 63,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Met de Thomson SB50BT Bluetooth soundbar weet je zeker dat je het beste geluid in huis haalt. Het heldere geluid van de speaker vult jouw gehele kamer. De set bestaat uit een Thomson soundbar en een bedrade subwoofer met een totaal vermogen van maar liefst 100 watt. De set is ideaal voor in een compacte kamer. Je kunt de soundbar verbinden via Bluetooth streaming aan jouw smartphone, tablet of PC om muziek te luisteren. Je kunt natuurlijk ook van deze functie gebruik maken om je TV en de soundbar te koppelen

Krachtige soundbar met subwoofer

Met de bluetooth soundbar van Thomson ervaar je de geluiden uit je televisie weer zoals ze zijn bedoeld. De soundbar en de subwoofer hebben samen een totale output van maar liefst 100 watt. Dus of je nou naar een programma op TV of naar je favoriete serie op Netflix kijkt, je wordt gegarandeerd stijl achterover geblazen door het geluid dat uit deze slanke soundbar komt. En wil je perfect geluid tijdens het gamen? Ook dan is deze mooie soundbar met subwoofer precies waar je naar op zoek bent.

Koppelen met je tv

Deze mooie bluetooth soundbar met subwoofer van Thomson met 2.1 geluidssysteem is op veel verschillende manieren aan je televisie te koppelen. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken de bluetooth functie om de speaker draadloos aan je TV te koppelen. Uiteraard moet je televisie dan ook over bluetooth beschikken. Je kunt er ook voor kiezen om de luidspreker met een kabel aan je TV te verbinden. Je hebt dan de keuze uit een RCA-kabel of 3,5 mm line-in.

Thomson
457 Items

Specificaties

EAN
3499550363050

16 andere producten in dezelfde categorie: