HP Networking DCM Controller

HP Networking DCM Controller

Referentie:

€ 1.508,51
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Overview
De HP ProCurve DCM Controller is een softwareappliance die de workflowprocessen tussen netwerk en server IT-teams voor applicatieprovisioning formaliseert en organisaties helpt de kosten onder controle te houden door beleid-gebaseerde automatisering van netwerk- en serverresources in het datacenter. HP DCM Controller onderhoudt de aansluitstatus voor fysieke en virtuele servers, ongeacht waar deze verbinding maken in het datacenter, en biedt gedetailleerde complianceinformatie waarin applicaties worden gekoppeld aan hun infrastructuurafhankelijkheden. HP DCM Controller is op open standaarden gebaseerd en biedt beter capaciteitsbeheer en betere probleemoplossing door het gebruik van een verbindingsinventarisdatabase.

Features
Datacenter-geoptimaliseerd

• Automatische policy-gebaseerde provisioning: DCM Controller automatiseert de provisioning van resources in het datacenter, inclusief servers, netwerkedge- en netwerkcore-apparaten, op basis van voorgedefinieerd aansluitbeleid.


Beheer

• Remote configuratie en beheer: Geleverd via een veilige webbrowserinterface.


Deviceondersteuning

• Ondersteunt configuratie van heterogene apparatuur: Configureert edge switches, elke op open standaarden gebaseerde RADIUS-compatibele edge switch kan worden geconfigureerd door DCM Controller beleid; Configureert servers en VM's, DCM ONE beleid kan netwerk- en IP-instellingen beheren voor elke op open standaarden gebaseerde server of VM; Configureert gecentraliseerde datacenterapparaten, in combinatie met HP Network Automation software kan DCM Controller beleid wijzigingen aanbrengen in een scala aan datacenterapparaten, inclusief load-balancers en firewalls.


Productarchitectuur

• Flexibele datastructuur: Het beleid wordt gedefinieerd met een flexibele datastructuur die gemakkelijk aansluit bij bestaande organisatiestructuren, rollen en verantwoordelijkheden.


Technische kenmerken

• RADIUS-gebaseerd beleid: RADIUS-gebaseerde authenticatie van servers en VM's als deze verbinding maken zorgt voor een consistente beleidshandhaving overal in het datacenter; Configuratieparameters worden aan de rand van het apparaat geleverd via standaard RADIUS-kenmerken.


Garantie en support

• Elektronische en telefonische support: Beperkte elektronische en telefonische support van HP is beschikbaar; kijk op de HP website www.procurve.com/support voor informatie over de geleverde support en de beschikbare supportperiode.
1458 Items

Specificaties

EAN
0884420801580

16 andere producten in dezelfde categorie: