Cyberlink PowerDVD 19 Ultra - Meertalig - Windows Download

Cyberlink PowerDVD 19 Ultra - Meertalig - Windows Download

Referentie:

€ 99,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
PowerDVD speelt meer dan alleen dvd- en blu-raydiscs af. Het is een veelzijdige multimediaspeler voor downloads, films, video’s, audio, foto’s, VR 360° inhoud en zelfs YouTube of Vimeo. Geniet van al uw favoriete films en premium video’s in een betere kwaliteit dan de originele in uw thuisbioscoop met ondersteuning voor populaire mediacasting toestellen en onovertroffen aantal bestandsformaten en codecs. Voor een geavanceerd home entertainment systeem biedt PowerDVD19 ondersteuning voor beeld in 8K en de meest immersieve 360° VR-ervaring dankzij de nieuwe ruimtelijke audiotechnologie.

Extreme video en geluidskwaliteit
Geniet van al uw favoriete films en video’s in Ultra HD 4K, HDR en nu zelfs in 8K! Zie en hoor het verschil- in een betere kwaliteit dan het orgineel, en dat alles met uw thuisbioscoopsysteem.

Uw favoriete media afspelen & casten
Stream alles wat uw hart begeert draadloos naar die nieuwste 4K UHD HDR televisie en meerkanaals- audiosysteem zonder kwaliteitsverlies. Verbeter de kwaliteit van uw oude dvd’s, blu-rays en mediabestanden om de films in de maximale kwaliteit te bekijken.

Geavanceerde VR & online weergave
Duik de meeslepende 360° wereld in met de nieuwste Oculus-, HTC- en Windows Mixed Reality headsets. Beleef YouTube streaming in een betere kwaliteit dan het origineel.

Superieur entertainment - NIEUW 8K-VIDEOONDERSTEUNING
De volgende ontwikkeling in ultra-high-definition entertainment is met 8K video gelanceerd. PowerDVD brengt de nieuwste hoge resolutie videotechnologie direct in uw woonkamer en zorgt daarmee voor de meest ultieme entertainment beleving in Ultra HD 4K, HDR en nu ook in 8K op uw tv met groot scherm.

Audio en video weergavekwaliteit beter dan in het origineel - TrueTheater Color, Lighting & HDR nu voor 4K video
CyberLinks unieke TrueTheater-technologie voor audiovisuele optimalisatie is een exclusieve technologie die de kwaliteit van alle video’s, waaronder blu-ray-, HD- en 360º-inhoud, aanzienlijk verbetert, zodat u er echt van kunt genieten op uw thuisbioscoopsysteem. Ultra HD 4K video’s zien er hierdoor nog beter uit!

De ultieme bioscoopachtige audioervaring
Met PowerDVD kunt u uw audiosysteem optimaal gebruiken dankzij ondersteuning voor superieure audiotechnologie van de marktleiders op het gebied van professionele digitale audio, Dolby en DTS. Geniet van het akoestische verschil tussen gespecialiseerde meerkanaals-audio en verliesvrije audioformaten, zoals FLAC en DSD.

Geniet van verbluffende HDR-kwaliteit - Verbeterde GPU-ondersteuning
HDR-video‘s (High Dynamic Range) bevatten diepere zwarttinten, helderdere wittinten en een grotere kleurdiepte dan conventionele video’s. Geniet van de meest geavanceerde entertainment ervaring dankzij de TrueTheater HDR-verbeteringen en uitgebreide GPU-ondersteuning.

Casten en afspelen van bijna alle formaten - HEIC-ondersteuning

Geniet van Ultra HD video’s en foto’s opgenomen met GoPro of iPhone in volle kwaliteit, ook op Windows 10. Met PowerDVD kunt u een verscheidenheid aan bestandstypen en formaten afspelen, waaronder HEVC / H. 265 video en HEIC-beeldbestanden, zonder dat u extra plug-ins hoeft te installeren.

Sla video’s op om ze offline te bekijken - Verbeterd
Er is niet eens internetverbinding nodig om de favoriete YouTube-clips te bekijken. Kies de kwaliteit van de vast te pinnen video’s en bekijk ze offline of onderweg. Mis geen moment van uw favoriete YouTube-live-streams met de Mini View.

Bekijk 360˚ video’s vanuit elke gewenste hoek
Bekijk de 360° video’s vanuit meerdere hoeken tegelijk, zelfs zonder VR-headset, en mis geen moment. De Tri-view interface is perfect om 360° video’s op een klein beeldscherm te bekijken.

360˚ VR-video met ruimtelijke audio NIEUW
Beleef de meest meeslepende 360° VR-video ervaring met ruimtelijke audio. Of u op uw pc of met een headset kijkt, u kunt nu- dankzij de oderssteuning voor ruimtelijke audio- de 360° wereld induiken.

VR-modus voor populaire headsets
Duik in de VR dankzij ondersteuning van Oculus Rift en HTC Vive door PowerDVD. Dit maakt PowerDVD 19 tot de beste 4K videospeler voor multimedia entertainment van de volgende generaties.
1458 Items

Specificaties

EAN
0765756136167

16 andere producten in dezelfde categorie: