IntoWords Spraaksoftware Jaarlicentie

IntoWords Spraaksoftware Jaarlicentie

Referentie:

€ 79,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Dyslexie? Dan wil je vast wel ondersteuning bij het lezen en schrijven. IntoWords helpt niet alleen bij het lezen, maar ook bij het schrijven en is gemakkelijk in het gebruik. IntoWords is geschikt voor Windows, Mac, iPad/iPhone en Android.

IntoWords is vooral geschikt voor mensen met dyslexie. Maar ook als bijvoorbeeld het gezichtsvermogen wat minder is, helpt IntoWords prima bij het voorlezen. En bij het schrijven? Daar helpt IntoWords je bij het vinden van moeilijke woorden en zorgt er voor dat je die foutloos kunt invullen. En natuurlijk: je HOORT ook meteen wat je net ingetypt hebt!

Of je nu op de basisschool zit of op de universiteit, of thuis een steuntje in de rug wilt, of bij het werk oplossingen zoekt: IntoWords helpt iedereen. Hoe makkelijk of moeilijk de teksten ook zijn, ze worden netjes voorgelezen. En andere talen? Ja natuurlijk, dat kan ook. Er zijn ook stemmen van andere talen beschikbaar. Je kunt bij IntoWords heel veel dingen zelf instellen: bijvoorbeeld de snelheid en de manier van voorlezen.

En: is er is speciale aandacht voor ondersteuning bij het schrijven. Afhankelijk van de versie is er een woordenlijst, of een hele slimme woordvoorspeller beschikbaar.

1458 Items

Specificaties

EAN
9789079712076

16 andere producten in dezelfde categorie: