Nero Burning ROM 2020 - 1 Gebruiker - Meertalig - Windows Download

Nero Burning ROM 2020 - 1 Gebruiker - Meertalig - Windows Download

Referentie:

€ 53,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Nero Burning ROM ‐ De nr. 1 software voor branden!
Vertrouw op bewezen brandtechnologie voor het beste branden en kopiëren van gegevens, video's, foto's en muziek naar cd, dvd en Blu‐ray Discs™.

Nieuw in Nero Burning ROM
Verleg grenzen met de beproefde brandtechnologie van Nero Burning ROM! Gegevens en muziek kopiëren, importeren en op uw favoriete disctype branden? Discs maken met de hoogste beveiliging? Allemaal geen probleem voor de nieuwste versie van de Nero‐ brandprofessionals, die met SecurDisc 4.0 en nog veel meer voor de beste resultaten zorgen!

Rippen
Ga uw eigen weg: Als u uw muziek‐cd‘s en afzonderlijke muziekstukken als bestand op de pc, smartphone of mp3‐speler nodig hebt, dan zet u die precies passend en in een oogwenk om in het gewenste formaat! Nero Burning ROM biedt alles: van mp3, mp3 PRO over AAC en FLAC tot en met APE - inclusief songtitels en albumgegevens. Onmiddellijk worden dankzij de geïntegreerde Gracenote®‐technologie zelfs originele albumcovers in het muziekbestand geïntegreerd. Zo kunt u uw afspeellijsten handig doorzoeken en uw muziek zonder kopzorgen afspelen.

Kopiëren
Verdubbel uw mediagenot! U wilt films delen en uw favoriete nummers in de auto en in uw woonkamer bij de hand hebben? Kopieer* cd‘s, dvd‘s en Blu‐ray Discs™, die qua klank en kwaliteit niet onderdoen aan het origineel! Ook muziek‐cd‘s zijn snel gekopieerd - inclusief cd‐tekst en originele albumgegevens plus albumcover.

Branden
Wakker het multimediale vuur aan: Kies voor niets anders dan de beste brandspecialist voor alle soorten discs, ongeacht of u uw favoriete herinneringen op cd, dvd of Blu‐ray Disc™ wilt vereeuwigen. Maak ISO‐Images of brand uw videodisc‐structuren en disc‐images op nieuwe gegevensdragers. Nog klankvoller worden ook de gebrande muziek‐cd‘s, die u niet alleen met automatische klankverbetering, maar ook met filters en andere aanpassingen op uw persoonlijke smaak kunt afstemmen. Dankzij de Gracenote®‐technologie zet u nu ook originele albumcovers op mp3‐cd‘s en mp3‐dvd‘s voor uw nieuwe autoradio. En met de Nero CoverDesigner laat u uw gebrande werken er als echte kunstwerkjes uitzien.

Beveiligen
Bescherm wat u dierbaar is: Doe niet onder voor de professionals, als het om veiligheid gaat - met de SecurDisc 4.0‐technologie zijn uw bestanden in de beste handen. Dankzij 256 bit‐ versleuteling volgens de industriële normen, digitale handtekening en wachtwoordbescherming heeft niemand anders dan uzelf toegang tot uw gebrand gegevensarchief. En aangezien Nero synoniem staat voor duurzaamheid en leesbaarheid, kunnen zelfs bekraste discs nog altijd worden afgespeeld, dankzij de instelbare gegevensredundantie.

*Enkel voor media die niet beveiligd zijn tegen kopiëren.
1458 Items

Specificaties

EAN
4052272002653

16 andere producten in dezelfde categorie: