Toshiba Satellite Pro A40-D-1L4 - Laptop - 14 Inch

Toshiba Satellite Pro A40-D-1L4 - Laptop - 14 Inch

Referentie:

€ 574,25
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Excellentie op bureaubasis
Met het full-size toetsenbord van de Satellite Pro A40-Ds kunt u documenten typen of stil en nauwkeurig communiceren met collega's. En als het gaat om creatief werk reviewen, het full-size, niet-CSV HD of Full HD-scherm, krijg je levendige helderheid, kort in fel zonlicht - dus je hebt nooit een externe monitor nodig. U kunt gewoon de schijf kiezen die bij u past - of het nu een traditionele harde schijf (HDD) of een Solid State Drive (SSD) is - zodat u de juiste keuze hebt tussen snelheid en opslagcapaciteit.

Mobiele schittering
De eenvoudig te dragen, 35,56 cm (14 ”) Satellite Pro A40-D maakt werken onderweg net zo productief als achter uw bureau zitten. Doe dingen buiten gedaan met het optionele hoge helderheid, niet-reflecterende IPS-paneel, en maak snel en eenvoudig verbinding met de ingebouwde Intel® Wi-Fi van topklasse. Met een reeks poorten op volledige grootte en Intel® WiDi kunt u gemakkelijk informatie verbinden, verzamelen, delen en opslaan in elke zakelijke situatie - of u nu op kantoor van een klant presenteert of in de bibliotheek werkt.

Het beveiligingsbedrijf heeft het nodig
De Satellite Pro A40-D is ontworpen om super toegankelijk te zijn in de juiste handen en super veilig in de verkeerde, en combineert een uitstekende bruikbaarheid met uitzonderlijke beveiligingsfuncties. Met zijn optionele SSD start de A40-D op en overwintert hij zo snel als nodig is - dus hij is altijd klaar voor gebruik. En omdat u de A40-D zo kunt instellen dat zowel uw vingerafdruk als smartcard nodig zijn om in te loggen, biedt de laptop ook extra veiligheid met gemak.

Werk vrij en vol vertrouwen
Met H.A.L.T. (Highly Accelerated Life Test) uitgevoerd door het onafhankelijke instituut TÜV Rheinland, u kunt er zeker van zijn dat uw Satellite Pro A40-D is gebouwd om lang mee te gaan - zelfs rekening houdend met de hobbels en krassen die gepaard gaan met behendig werken.

Bescherming van investeringen
De Satellite Pro A40-D is een apparaat waarop u kunt vertrouwen, van een partner die u kunt vertrouwen. Toshiba begrijpt de eisen van het dagelijkse werk. Met 30 jaar notebookontwikkeling kunnen we klanten verzekeren van kwaliteit die is gebouwd om lang mee te gaan.

Alle accessoires die u nodig hebt
De Satellite Pro A40-D is verkrijgbaar met een selectie accessoires die agile werken eenvoudiger maken. Ontdek ons assortiment - dat uw display- en connectiviteitsopties in een oogwenk toevoegt - of koop USB-sticks en SD-kaarten voor snelle, eenvoudige gegevensoverdracht. We hebben ook stijlvolle laptoptassen en hoezen, zodat u uw pc onderweg kunt beschermen.

10 Items

Specificaties

Processor
7200U cores)
Processor Generatie
Intel Core i5
Processor type
Werk Geheugen
8 GB
Opslagruimte
256 GB
Opslagtype
SSD
Beeldscherm DIameter
14 inch
Schermresolutie
1366 x 768 pixels
Grafische kaart
Intel HD Graphics 620
Grafische kaart type
Onboard videokaart
Besturingsysteem
Windows 10
Toetsenbord Indeling
QWERTY
Gewicht
1950 gram
Nieuw product

16 andere producten in dezelfde categorie: