Apple iPhone 8 - 64GB - Goud - Refurbished door Catcomm - A Grade

Apple iPhone 8 - 64GB - Goud - Refurbished door Catcomm - A Grade

Referentie:

€ 249,00
€ 199,20 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Onze Catcomm refurbished Iphones zijn getest op meer dan 50 functies door robot testsoftware van de leverancier. De status is Als nieuw, dit houdt in dat er geen tot slechts een enkele gebruikers sporen te zien zijn maar het toestel is van binnen in zeer goede staat en compleet in doos met datakabel, lader en sim pin. 12 maanden garantie. Catcomm refurbished is op dit moment het meest betrouwbare merk in de markt en staat zeer hoog aangeschreven binnen heel Europa.

De Apple iPhone 8 komt met een introductie van een gloednieuw design, gemaakt van glas. De ingebouwde chip is nu nog sneller, slimmer én krachtiger dan de voorgangers van de iPhone 8 en de populaire camera is nu nog meer verbeterd. Ook moeiteloos draadloos opladen is mogelijk en met Augmented Reality breng jij de virtuele en werkelijke wereld samen in de iPhone 8!


Plus- en minpunten van de iPhone 8

Draadloos oplaadbaar

Dompel waterdicht

True Tone display

Geen 3,5 mm Jack




Design

De iPhone 8 is gemaakt van het sterkste glas ooit in een smartphone en wordt gebruikt aan zowel de voor- als achterkant. De zijkant van deze iPhone is gemaakt van een hoogwaardig aluminium in een kleur die goed bij de achterkant past!


Gemaakt met uiterste precisie om de iPhone 8 spatwater- en stofdicht te maken. De iPhone 8 komt met IP67. Dit houdt in dat de iPhone 8 dompeldicht is. Je kunt deze iPhone 30 minuten lang tot 1 meter onderwater houden. Hiermee kan de iPhone 8 een flinke regenbui gemakkelijk overleven!


Door het glazen design van de iPhone 8 is het nu mogelijk om je iPhone draadloos op te laden! De iPhone 8 kun je opladen met draadloze Qi laders en is geschikt voor fast charging. Binnen no time heb je dus genoeg batterij om je dag weer voor te zetten!


Display

De Apple iPhone 8 komt met een prachtig Retina HD-display in combinatie met True Tone, brede kleurweergave en 3D Touch! De True Tone-technologie zorgt ervoor dat de witbalans automatisch wordt afgestemd op het omgevingslicht. Hierdoor kun je alles veel beter zien, maakt niet uit waar je bent! Kleuren spatten van het scherm dankzij de brede kleurweergave en het scherm geeft de kleuren ontzettend natuurgetrouw weer!


Camera

De 12 Megapixel camera van de iPhone 8 is voorzien van een grotere en snellere sensor, een nieuw kleurenfilter, een verbeterde pixeltechnologie en optische beeldstabilisatie voor foto’s én video’s.


Prestaties

De iPhone 8 komt met een nieuwe chip ontwikkeld door Apple, namelijk: de A11 Bionic. Dit is de krachtigste en slimste chip ooit in een smartphone. In de chip zitten 4 efficiency-cores die zorgen voor 70% meer snelheid dan zijn voorganger. De 2 prestatie-cores zijn maar liefst 25% sneller!


De smartphone die je bekijkt is top, maar het kan altijd beter:

De iPhone 8 is voorzien van een sterk verbeterde chip en afgewerkt met een prachtige glazen behuizing! Daarnaast is hij dompelwaterdicht en draadloos oplaadbaar!

Net een maatje groter met een betere accuduur, dus perfect voor het kijken van fims of series!

De iPhone X biedt een fantastisch edge-to-edge scherm, een krachtige A11 Bionic chip en een baanbrekende dual camera!




Bekijk de bijpassende accessoires

99999999 Items

Specificaties

EAN:
8720165060641

16 andere producten in dezelfde categorie: