Nokia 2.1 - 8GB - Blauw/Koper

Nokia 2.1 - 8GB - Blauw/Koper

Referentie:

€ 149,00
€ 119,20 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Wil je jouw smartphone gebruiken om bereikbaar te zijn en gebruik je een aantal Social Media apps? Dan is deze smartphone geschikt voor jou. Dankzij 8 GB werkgeheugen kun je gemakkelijk zware apps tegelijk gebruiken. Wel vraagt dit hoge werkgeheugen veel van je batterij. Maar met een batterijcapaciteit van 4000 mAh kan jouw smartphone intensief gebruik goed aan; speel games, kijk video's en houd de hele dag sociale media in de gaten. Foto's gemaakt met een camera van maximaal 10 Megapixels worden korrelig als je ze wilt vergroten en afdrukken.

Plus- en minpunten van de Nokia 2.1
Dubbele luidsprekers aan de voorkant
4000 mAh batterij
Veilig en up-to-date met Android One
De Nokia 2.1 heeft 8GB geheugen waarbij de smartphone snel vol zit. Je kunt dit uitbreiden met een geheugenkaart.

Scherm
De Nokia 2.1 heeft een 5.5” HD scherm waarmee je je favoriete programma’s kan kijken daarbij heeft de Nokia 2.1 dubbele luidsprekers voor een complete beleving.

Batterij
De Nokia 2.1 heeft een batterij van 4000 mAh met een batterijduur van 2 dagen. Waardoor je je geen zorgen hoeft te maken of je de dag wel doorkomt.

Ontwerp
De Nokia 2.1 heeft een dun ontwerp met metaalkleurige details. De 8 megapixel camera achteraan met automatische scherpstelling en de 5 megapixel camera vooraan maken geweldige foto’s.

Hardware
Wisselen tussen apps gaat eenvoudig en snel door middel van Android Oreo (Go-editie) die geoptimaliseerd is om het beste uit Qualcomm Snapdragon te halen.

Android One
Android One brengt een door Google ontwikkelde software naar de nieuwe Nokia 5. Ontvang alles wat je wilt en niets wat je niet wilt dankzij een gestroomlijnde, gebruiksvriendelijke interface, een zorgvuldig geselecteerde reeks gebruiksklare apps en gratis onbeperkte opslagruimte voor foto’s van hoge kwaliteit, dankzij Google Photos. Dankzij regelmatige beveiligingsupdate en twee jaar lang upgrade van het besturingssysteem blijft de Nokia 5.1 met Android One veilig en voorzien van de nieuwste innovaties van Google, zoals optimalisatie voor Google Assistant.
Nokia
99999999 Items

Specificaties

EAN:
6438409019431

16 andere producten in dezelfde categorie: