OPPO Reno4 Pro 5G - 256GB - Zwart

OPPO Reno4 Pro 5G - 256GB - Zwart

Referentie:

€ 529,00
€ 423,20 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Slank model. Comfortabele grip.

De OPPO Reno4 Pro 5G is dun en erg licht. Door het 3D geronde scherm, die slechts 172g weegt, ligt het toestel fijn in één hand voor een lange periode.

Reno Glow

De unieke afwerking van de telefoon voelt zijdezacht aan. Het lijkt wel alsof je alle sterren van het universum in de palm van je hand houdt. Ook hebben we het vingerafdruk-proof en krasbestendig gemaakt.

Ultra Night Video: verlicht de nacht

Ontdek de wonderen van je stad wanneer de avond valt. De Reno4 Pro 5G bevat de IMX708, een professionele ultra-groothoeksensor die perfect is voor het opnemen van video’s in het donker. Het technische onderzoeksteam van OPPO heeft een jaar lang besteed aan het verbeteren en het definiëren van het Ultra Night Video algoritme en de Laser detectie auto focus technologie voor een indrukwekkende camera performance op de Reno4 Pro 5G, zelfs in het laagste licht.

Ultra Steady Video 3.0

De Ultra steady Video 3.0 functie wordt ondersteund door de hoofd achtercamera, ultra groothoeklens camera en de voorcamera op de Reno4 Pro 5G. Vanaf nu kan je ultra steady video’s schieten van elke gewenste kant.

Live HDR

Ons nieuw ontwikkelde HDR video agoritme past geheel nauwkeurig de belichting aan, donker of licht, en verduidelijkt details om licht en schaduw perfect in elkaar over te laten lopen.

Cinematic modus: jij bent de regisseur

De 21:9 film aspect ratio en professionele parameters maken het mogelijk om te filmen als een echte regisseur. Pak je telefoon en begin met filmen!

Soloop, een video editing app voor de pro's

Geef je video's een cinematische look in slechts drie stappen: selecteer je fragment, voeg een template toe en selecteer de juiste achtergrond muziek. Deel het met je vrienden in slechts een paar seconden.

Ultra Clear Triple LDAF Camera. Focus op het belangrijke.

  • 48MP Ultra-Clear Hoofd Camera (OIS wordt ondersteund)
  • 12MP Ultra Night Wide-angle Video Camera
  • 13MP Telelens Camera
Ultra clear triple LDAF Camera maak het mogelijk om die onverwachte mooie momenten vast te leggen en de focus
te leggen op wat echt belangrijk is.

5G, heel snel

De Reno4 Pro 5G bevat de Qualcomm Snapdragon™ 765G processor. Deze krachtige processor ondersteunt zowel 5G SA alsook 5G NSA-modi en is aanpasbaar aan de reguliere frequentiebanden. Het multi-layer vloeibare verkoelingssysteem en de 8GB+128GB geheugencapiciteit zorgen voor extra ondersteuning van het 5G netwerk.

65W SuperVOOC 2.0:

Met 65W SuperVOOC 2.0 kan jouw smartphone van 0% tot 60% opladen in slechts 15 minuten en een complete batterij leveren in slechtst 36 minuten! Dankzij deze geavanceerde technologie kan je in slechts 5 minuten opladen weer 4 uur lang video's bekijken.

Super Power besparingsmodus

Daarnaast is er ook nog Super Power besparingsmodus, daarmee kan je met slechts 5% batterij nog 1.5 uur lang chatten met je vrienden op WhatsApp! Zo hoef je nooit meer bang te zijn voor een lage batterij.

90Hz Hoge-sensitiviteit

Reno4 Pro 5G is uitgerust met een bliksemsnel 90Hz verversingssnelheid scherm. Dit scherm ververst 90 beelden in één seconde! Dit betekent dat een nog vloeiendere gebruikerservaring, of je nu video's bekijkt of games speelt.

Dual Linear Stereo Luidsprekers: geniet van luisteren

De dubbele lineaire stereoluidsprekers van Reno4 Pro 5G brengen je samen met Dolby Atmos in een wereld van meeslepend 3D-surroundgeluid, wat het geluid boeiender maakt.
OPPO
99999999 Items

Specificaties

EAN:
6944284667655

16 andere producten in dezelfde categorie: