Fujitsu fi-6400 600 x 600 DPI ADF-/handmatige invoer scanner Zwart, Wit A3

Fujitsu fi-6400 600 x 600 DPI ADF-/handmatige invoer scanner Zwart, Wit A3

Referentie:

€ 7.067,19
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Efficiënt.
Vlotte bediening en korte responstijd voor het scannen begint.

Betrouwbaar.
Papierbeschermingsmodule en-mechanismen minimaliseren interventie door de operator.

Veelzijdig.
Scan ook gemengde batches met sterk uiteenlopende papiereigenschappen.

Intelligent.
Innovatieve technologie en geautomatiseerde routines.

Kostenefficiënt documenten scannen voor iedereen
De fi-6400 is de aangewezen keuze voor kleine en middelgrote ondernemingen die een gecentraliseerde, bedrijfsbrede oplossing voor het scannen van documenten willen invoeren. Ook veel grotere organisaties die de flexibiliteit van hun scaninfrastructuur willen vergroten, zullen de aantrekkelijk geprijsde fi-6400 weten te waarderen. Bijvoorbeeld als er meerdere locaties zijn met elk een relatief bescheiden vraag naar scanfunctionaliteit, als er behoefte is aan een productieve scanner die op piekmomenten kan bijspringen, of als de wens bestaat een back-upsysteem te implementeren.

De geavanceerde, veelzijdige en intuïtieve fi-6400 is een uitkomst voor bedrijven die op zoek zijn naar een scanoplossing die niet opziet tegen grote volumes en helemaal is toegespitst op het verwerken en digitaliseren van inkomende documenten. Het integrale vastleggingsproces staat garant voor een efficiëntere workflow, eenvoudiger beheer van bedrijfsprocessen en een hoge mate van automatisering.

Bedrijven waar veel documenten in omloop zijn, profiteren dankzij geautomatiseerde routines van nog betere prestaties bij het archiveren van records, het voldoen aan nalevingseisen en het op ad-hocbasis introduceren van grote documentvolumes in workflows. Het resultaat? Een robuuste scanner met verbluffend lage TCO in vergelijking met andere modellen in zijn klasse (en daarboven). U hebt uw investering snel terugverdiend.

Vertrouw op de indrukwekkende verwerkingscapaciteit
Digitaliseer elke dag op een snelle en betrouwbare manier grote documentvolumes. Dankzij de geautomatiseerde functionaliteit hoeft de operator van de fi-6400 maar weinig in te grijpen. U profiteert van ononderbroken prestaties bij het verwerken van grote aantallen documenten.

De fi-6400 laat zich zo eenvoudig configureren en instellen dat u zelfs op ad-hocbasis workflowroutines kunt aanpassen. Met de fi-6400 kunt u scannen met een snelheid van 100 pagina's per minuut (ppm) of, bij dubbelzijdige documenten, 200 afbeeldingen per minuut (ipm) bij 300 dpi in de modus A4 liggend (85 ppm / 170 ipm in de modus A4 staand). Als er in hogere resoluties moet worden gescand, kan de operator maximaal 600 dpi selecteren.

Profiteer van uitstekende papierinvoerprestaties
Ook gemengde documentbatches (bestaande uit documenten met verschillende fysieke kenmerken) kunnen efficiënt worden beheerd. De fi-6400 kan prima overweg met vellen van verschillend formaat (van A8 tot A3) en met wisselende materiaaleigenschappen. Denk aan papier, karton en plastic met uiteenlopende gewichten en diktes. Omdat de operator niet wordt afgeleid door storingsmeldingen, houdt hij zijn handen vrij om tijdens het scannen andere taken uit te voeren.

De fi-6400 beschikt over een papierinvoermechanisme van topklasse met functies voor papierbescherming en bescherming tegen dubbele invoer. Deze functies elimineren mogelijke problemen met de papierinvoer nog voordat ze plaatsvinden. De intelligente functie voor bescherming tegen dubbele invoer maakt het mogelijk parameters voor het scannen van documenten toe te passen. Zo kunt u de sensoren zo instellen dat ze toevoegingen (bijvoorbeeld plaketiketten) of items met een bijgevoegde foto identificeren en negeren, zodat het scanproces niet wordt verstoord.

Zorg voor een minimale impact op kantoor en milieu
De fi-6400 neemt opvallend weinig ruimte in en werkt vrijwel geluidloos. Dankzij de opvouwbare invoerklep is de fi-6400 bovendien geschikt voor plaatsing in diverse kantoorlocaties. De scanner voldoet aan veeleisende initiatieven op het gebied van milieu, afvalbeheer, recycling en duurzaamheid.

Voer taken na het scannen efficiënter uit
Tijdsbesparing, beeldverbeteringsfuncties zoals automatische kleurdetectie, automatische afdrukrichting, intelligent en geavanceerd dynamisch drempelbeheer voor geoptimaliseerde afbeeldingen (iDTC en ADTC) en geavanceerde detectie van dubbele invoer dragen dag in, dag uit bij aan efficiëntere verwerking van documenten. Dankzij de automatische beeldkwaliteitscontrole worden onregelmatigheden, zoals grote vouwen en scheuren, en zelfs toevoegingen aan vellen, automatisch gedetecteerd en gemeld. Documenten met onregelmatigheden kunt u vervolgens afzonderlijk verwerken. Aan de uitvoerzijde zorgt de automatische stapelfunctie ervoor dat de gescande documenten op de juiste manier worden verzameld om te archiveren.

Beheer vanaf één locatie
Met de Scanner Central Admin-software kunt u de scanners van Fujitsu vanaf één locatie in het wereldwijde systeem beheren en onderhouden. Zo beperkt u de tijd dat de scanner niet kan worden gebruikt.

Software, interfaces en compatibiliteit
Via het geïntegreerde bedieningspaneel en LCD-scherm ziet u in één oogopslag de instellingen, de bedrijfsstatus en de vooraf ingestelde scanopties. De fi-6400 kan via een USB-interface worden bediend, zodat er direct beheer mogelijk is via een PaperStream IP TWAIN- of ISIS-stuurprogramma.

PaperStream IP – beeldverbetering van hoge kwaliteit
PaperStream IP is het scannerstuurprogramma voor de fi-6400-scanner. PaperStream IP is niet alleen volledig conform de TWAIN- en ISIS-interface van industriestandaard, maar levert ook standaard zeer uitgekiende beeldverwerking die automatisch bepaalde functies toepast, zoals het verwijderen van ruis en achtergrondpatronen en tekenvergroting. Dit levert uitzonderlijk duidelijke afbeeldingen van hoge kwaliteit op die meteen in de workflow van gebruikers kunnen worden geïmporteerd.

PaperStream IP heeft een intuïtieve, gemakkelijk te gebruiken interface waarop u kunt omschakelen tussen de modus Beheerder en Gebruiker, voor een eenvoudiger scanproces en beperkte gebruikersfouten.

Daarnaast introduceert PaperStream IP de nieuwe modus Assisted Scanning (Scannen met hulp). Hiermee kan de gebruiker visueel de afbeelding met de beste kwaliteit selecteren uit meerdere afbeeldingen van de pagina en hoeft hij de gescande parameters niet meer handmatig een voor een te verfijnen.

PaperStream Capture – verbeterd vastleggen
PaperStream Capture is een eenvoudig te gebruiken hulpmiddel voor vastleggen waarmee gebruikers moeiteloos scanroutines kunnen maken. Deze routines bevatten alle instellingen en de configuratie die nodig zijn om het scanproces te regelen, vanaf het scannen tot het versturen van de afbeeldingen naar de gedefinieerde workflow van de gebruikers of bedrijven.

Wanneer de profielen zijn gemaakt, kunnen deze met één klik op de knop worden uitgevoerd. De profielen die het meest worden gebruikt kunnen zelfs met de scanknop op het voorpaneel van de fi-6400-scanner worden verbonden om zo het hele scanproces te stroomlijnen.
147 Items

Specificaties

EAN
4939761307911

16 andere producten in dezelfde categorie: