USB barcode scanner 1D Laser Plug&Play

USB barcode scanner 1D Laser Plug&Play

Referentie:

€ 24,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
USB barcode scanner Plug & Play met alle moderne Windows besturingssystemen. Installatie van stuurprogramma's niet nodig. Leest alle 1D barcode zoals je die uit de supermarkt kent.

Een barcode scanner is onmisbaar wanneer je veel producten verwerkt per dag. Het voordeel aan een USB barcode scanner is de betrouwbaarheid en snelheid in vergelijking tot een draadloze scanner. Binnen enkele miniseconde wordt je product gescand en direct verwerkt in je systeem. Door de koppeling met een PC of apparaat met USB ingang zijn bijna alle programma's bewerkbaar met de scanner. Hierdoor hoef je je niet druk te maken of de scanner wel past bij het programma.

In vergelijking tot andere scanners werkt de scanner zeer goed met weinig licht. Dit geeft als voordeel dat ook op minder belichte plekken de scanner prima gebruikt kan worden.

1D barcode niet scanbaar? Geef even een seintje! In 9 van de 10 gevallen dient de USB barcode scanner aanvullend geconfigureerd te worden. Twijfels over een te scannen barcode? Neem ook dan even contact op.
147 Items

Specificaties

EAN
7435139187132

16 andere producten in dezelfde categorie: