Samsung Galaxy S7 Edge - 32GB - Zwart

Samsung Galaxy S7 Edge - 32GB - Zwart

Referentie:

€ 349,00
€ 279,20 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Samsung Galaxy S7 edge komt met een 5.5 inch scherm. De Samsung Galaxy S7 edge beschikt over een superieure camera waarmee je perfecte foto’s kan maken, zelfs bij weinig licht! De Samsung Galaxy S7 edge heeft een Dual Pixel voor een snellere autofocus, zodat je scherpe en heldere foto’s kunt nemen. De grotere pixels (1.4um) en speciale lens (F1.7) zorgen er voor dat je (zelfs) bij weinig licht heldere foto’s kunt maken.

Stof -en spatwaterdicht


De Samsung Galaxy S7 edge is stof -en spatwaterdicht waardoor deze kan presteren onder alle omstandigheden. De IP68 gecertificeerde Samsung Galaxy S7 edge zijn stofdicht en kan tot wel 1.5 meter diep gedurende 30 minuten! Hierdoor kan je dus niet alleen met weinig licht maar ook onder water gebruik maken van de jouw Samsung Galaxy S7 edge en de bijbehorende fantastische camera.


Nooit zonder geheugen


De Samsung Galaxy S7 edge is alleen beschikbaar met 32 GB intern geheugen. Als dit intern geheugen niet genoeg is voor jou dan kan je deze middels een Micro-SD kaart uitbreiden tot wel 200 GB. Zo heb je altijd genoeg ruimte voor al jouw foto's en muziek. Met de mogelijk je geheugen uit te bereiden hoef jij je geen zorgen meer te maken over een gebrek aan geheugen.

Grotere batterijcapaciteit - Sneller - Draadloos




De Samsung Galaxy S7 edge beschikt over een grote batterijcapaciteit, waardoor de Samsung Galaxy S7 edge sneller wordt. Ook is het mogelijk om jouw Galaxy S7 edge draadloos op te laden, een mooie bijkomstigheid is dat deze ook minder vaak en minder lang opgeladen hoeft te worden dankzij de grotere batterij capaciteit!

Kenmerken:


  • Superieure camera

  • Stof- & spatwaterdicht

  • Grotere batterijcapaciteit

  • Sneller & draadloos opladen

  • Uitbreidbaar geheugen tot 200 GB

  • Afgerond scherm


Galaxy S7 vs Galaxy S7 edge



Het verschil tussen de Samung Galaxy S7 en de Samsung Galaxy S7 Edge zit in de vorm van het scherm. De Samsung Galaxy S7 edge heeft een afgerond scherm die aan de zijkant deels doorloopt, hierdoor kan je gemakkelijk gebruik maken van sneltoetsen.

Bekijk hier de Tweakers review van de S7

ame>

Nieuw toestel? Maak gebruik van Samsung Smart Switch


Heb je een nieuwe Samsung smartphone of tablet? Zet je gegevens snel en eenvoudig over met Samsung Smart Switch. Het is makkelijker dan je denkt. Bovendien update je met Smart Switch ook de software van je toestel en maak je meteen een back-up. Smart Switch is te gebruiken voor het overzetten van alle besturingssystemen.



Bekijk alle Samsung promoties & check hoe je kan deelnemen

Laat je inspireren in de Samsung winkel!


Samsung
475 Items

Specificaties

EAN
8806088279831

16 andere producten in dezelfde categorie: