Netgear AX5400 Nighthawk AX6 - RAX50 - Router

Netgear AX5400 Nighthawk AX6 - RAX50 - Router

Referentie:

€ 269,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

De Netgear Nighthawk AX6 is een krachtige tri-band AX6 router die gecombineerde snelheden haalt tot 5400Mbps. Waarvan 600Mbps op de 2.4GHz band en 2x 2400Mbps op de 5GHz band. Dankzij verschillende slimme technieken, zet deze AX router een krachtig signaal voor alle verschillende apparaten in huis. Zo kan je op meerdere devices tegelijk genieten van vloeiende games en 4K videostreaming.

Ideaal voor woningen met:

  • Intensief netwerkgebruik (4K streamen, online gamen...)
  • Veel verschillende devices.
  • Meerdere verdiepingen

Overige kenmerken

Wifi 6 technologie - een efficiënt netwerk en hogere snelheden

De nieuwste WiFi 6-technologie levert de snelste snelheden op al uw aangesloten apparaten van vandaag en morgen, met 4x meer capaciteit en is 100% compatibel met oudere apparaten.

Nighthawk-app

Met de NETGEAR Nighthawk®-app (voorheen de Up-app) stel je je router eenvoudiger in en haal je meer uit je wifi. Gebruik de app om uw router binnen enkele stappen te installeren — verbind mobiele apparaat met het netwerk van de router en gebruik de app om de rest te doorlopen. Als je de app hebt geïnstalleerd, kan je het intuïtieve dashboard gebruiken om de internetverbinding op verbonden apparaten te onderbreken, een snelle internetsnelheidstest uit te voeren en nog veel meer.

Cyberbeveiliging voor bij u thuis

NETGEAR Armor™ beschermt uw verbonden apparaten in huis tegen dreigingen op internet. De meerlaagse cyberbeveiliging van Armor is ingebouwd in uw WiFi-router om uw slimme apparaten, smartphones en computers te beschermen. NETGEAR Armor bevat de bekroonde BitDefender®-bescherming tegen virussen, malware en gegevens voor een onbeperkt aantal apparaten.


Soepelere UHD 4K- en 8K-streaming Bekijk Ultra HD 4K/8K-video's op uw Smart TV terwijl anderen online games spelen en foto's uploaden vanaf hun smartphone. Streamen op Netflix en YouTube is nog nooit zo soepel geweest. Snellere en bredere dekking Of uw gezin nu games speelt in de kelder of video's streamt bij het zwembad, iedereen kan genieten van ultrasnelle draadloze snelheden, zowel binnen als buiten. 8 hoogwaardige antennes zorgen voor een sterker en betrouwbaarder bereik in het hele huis.
Netgear
234356 Items

Specificaties

EAN
0606449148053

16 andere producten in dezelfde categorie: