Sitecom WLM-6600 - Router

Sitecom WLM-6600 - Router

Referentie:

€ 104,33
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Creëer eenvoudig een razendsnel draadloos netwerk en deel bliksemsnel internet, bestanden en randapparatuur. De modemrouter biedt draadloze snelheden tot 450 Mbps op twee draadloze frequenties en levert een optimale draadloze dekking dankzij de zes ingebouwde antennes.

2 draadloze netwerken


Met Simultaneous Dual-Band kun je twee draadloze netwerken tegelijkertijd gebruiken. Maak gelijktijdig gebruik van de standaard 2.4 GHz en schonere 5 GHz frequentie. Het 5 GHz-netwerk is ideaal voor zware toepassingen zoals het streamen van HD-video’s en online-gamen en dat allemaal zonder onderbrekingen. De modemrouter is uitgerust met vier Gigabit poorten voor een bekabelde snelheid tot 1000 Mbps.

Gastnetwerk


Met deze modemrouter zet je in een handomdraai twee gastnetwerken op, één voor het 2,4 GHz-wifinetwerk en één voor het 5 GHz-wifinetwerk. Met een gastnetwerk kunnen vrienden en familie bij jou thuis veilig internet gebruiken zonder dat ze toegang krijgen tot jouw netwerk; alle privébestanden zijn afgeschermd.

Bescherming tegen virussen & phishing


Sitecom Cloud Security biedt uitgebreide real-time bescherming tegen internetcriminaliteit tijdens het browsen. Omdat de beveiliging in de modemrouter is geïntegreerd, profiteren alle apparaten binnen je netwerk van dezelfde bescherming, van je pc tot je notebook, tablet, smartphone, gameconsole en smart-tv. Sitecom Cloud Security biedt bescherming tegen virussen, phishing, schadelijke websites (URL-blokkering) en kwetsbare software ('exploits'), en stelt je in staat advertenties en websitetracking te blokkeren. Bij de modemrouter ontvang je automatisch een gratis proefperiode van zes maanden.

Delen van media


De modemrouter is voorzien van twee USB 2.0-poorten voor het aansluiten van een externe harde schijf, printer of webcam, zodat je het apparaat met alle gebruikers binnen het netwerk kunt delen. Dankzij de ingebouwde DLNA-mediaserver kun je, waar dan ook in huis, films vanaf de aangesloten harde schijf rechtstreeks naar DLNA-gecertificeerde spelers streamen.

Eenvoudige installatie en 10 jaar garantie


De modemrouter wordt geleverd met een voorgeprogrammeerd uniek WPA2-wachtwoord. Zonder softwarematige installatie kan je gebruik maken van een beveiligd draadloos netwerk. De modemrouter komt met de uitgebreide Sitecom fabrieksgarantie van tien jaar.

Kenmerken van de Sitecom WLM-6600 Wi-Fi Modem Router X6 N900:


  • Draadloze snelheid: tot 450 Mbps op de 2,4 GHz- en 5 GHz-frequentie

  • Simultaneous Dual-Band: gebruik twee draadloze netwerken

  • Optimale draadloze dekking: 6 interne antennes

  • Bekabelde snelheid: tot 1000 Mbps, ideaal voor HD-streaming

  • Gastnetwerk: veilige internettoegang voor je vrienden

  • Sitecom Cloud Security: online-bescherming tegen virussen en phishing

  • 2 USB 2.0-poorten: voor het aansluiten en delen van een harde schijf of printer

  • DLNA-server: stream rechtstreeks naar je DLNA-speler

  • WPA2-beveiliging: voorgeprogrammeerd uniek WPA2-wachtwoord

  • IPv6 ready: klaar voor de nieuwe generatie internet
Sitecom
234356 Items

Specificaties

EAN
8716502026500

16 andere producten in dezelfde categorie: