ASUS RT-AX86U - Bedrade router

ASUS RT-AX86U - Bedrade router

Referentie:

€ 269,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Krachtige dual band Asus RT-AX86U is een krachtige en snelle AX router voor gamers en veeleisende gezinnen. Met een gecombineerde wifi snelheid van 5667 Mbps en MU-MIMO technology stream, game en gebruik je gemakkelijk internet op meerdere apparaten tegelijk. De RT-AX86U levert snelheden tot 4800 Mbps op de 5 GHz wifi-band en tot 867 Mbps op de 2.4 GHz wifi-band, goed voor een totale bandbreedte van maar liefst 5667 Mbps.

Ideaal voor woningen met:

  • Grote ruimtes
  • Intensief internetgebruik (4K streamen, online gamen...).
  • Meerdere devices.

Gaming features

  • QoS: Optimaliseer je inkomend en uitgaand verkeer (zowel draadloos als bedraad). Zo prioritiseer je eenvoudig netwerktaken waar jij op dat moment belang aan hecht (gamen, streamer, browsen, bestandsoverdracht...)
  • WTFast: Je netwerksnelheid is van cruciaal belang voor een goede online game-ervaring. Met WTFast wordt het efficiënste pad gekozen tussen je gaming device en de game server, zo minimaliseer je game ping en lag.
  • De RT-AX86U heeft levenslang gratis AirProtection Pro, aangedreven door trend Micro™ met automatische, regelmatig bijgewerkte beveiligingssignature om uw apparaten en persoonlijke gegevens te beschermen tegen internetdreigingen.

Overige kenmerken

AiMesh: één wifi netwerk voor je hele woning

Haal het beste uit je bestaande hardware en combineer verschillende ASUS routermodellen om één groot Mesh/Multiroom netwerk op te zetten. Zo geniet je overal in huis van een soepele verbinding zonder onderbrekingen. Omdat de 411,413 onderling communiceren worden apparaten automatisch verbonden met het sterkste wifi-signaal.

AiMesh compatibele 411,413

- GT-AC5300

- RT-AC5300

- RT-AC88U

- RT-AC86U

- RT-AC67U dual-pack

- RT-AC68U

- Blue Cave

Extreme dekking

Geniet van een Ultrawide dekking en elimineer ‘dode zones’ dankzij de combinatie van de hoge performance antennes, ASUS AiRadar 2.0 Beamforming en Range Boost.

Hardware

Dankzij de 1.8GHz dual-core processor, geniet je van een nog betere netwerk en nog snellere datatransfer via de USB 3.1 Gen1 en 4x Gigabit Lan poorten. De ASUS RT-AX86U beschikt over 256 MB Flash geheugen en 1GB RAM.

Ingebouwde bescherming

Danzij de ingebouwde ASUS AiProtection, door Trend Micro™ Smart Netwerk, detecteert en neutraliseert de RT-AX86U bedreigingen nog voor ze jouw netwerk bereiken.

ASUS Router app

Beheer je netwerk met de ASUS Router app. De app geeft je de mogelijkheid om je netwerk op te zetten, je gebruik te monitoren en ouderlijke controle te beheren.

Asus
234356 Items

Specificaties

EAN
4718017586696

16 andere producten in dezelfde categorie: