Netgear Nighthawk AX40 - Router / AX / Wifi 6 - 3000 Mbps

Netgear Nighthawk AX40 - Router / AX / Wifi 6 - 3000 Mbps

Referentie:

€ 193,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

De Netgear Nighthawk AX4 is een krachtige dual band AX router die gecombineerde snelheden haalt tot 3000Mbps. Waarvan 600Mbps op de 2.4GHz band en 2400Mbps op de 5GHz band. Dankzij verschillende slimme technieken, zet deze AX router een krachtig signaal voor alle verschillende apparaten in huis. Zo kan je op meerdere devices tegelijk genieten van vloeiende games en 4K videostreaming.

Ideaal voor woningen met:

  • Intensief netwerkgebruik (8K streamen, online gamen...)
  • Veel verschillende devices.

Overige kenmerken

4-Stream wifi - een efficiënt netwerk en hogere snelheden

Hierdoor treden er minder opstoppingen op voor alle apparaten op het netwerk. Met betrouwbare verbindingen naar alle aangesloten apparaten kunnen er nu meer apparaten dan ooit tegelijk op uw netwerk aangesloten zijn.

Nighthawk-app

Met de NETGEAR Nighthawk®-app (voorheen de Up-app) stel je je router eenvoudiger in en haal jemeer uit je wifi. Gebruik de app om uw router binnen enkele stappen te installeren — verbind mobiele apparaat met het netwerk van de router en gebruik de app om de rest te doorlopen. Als je de app hebt geïnstalleerd, kan je het intuïtieve dashboard gebruiken om de internetverbinding op verbonden apparaten te onderbreken, een snelle internetsnelheidstest uit te voeren en nog veel meer.

Verbeterde netwerkcapaciteit voor meer Wi-Fi apparaten

Orthogonal Frequency Division Multiple Access (OFDMA) zorgt voor een efficiënte gegevensplanning zodat meerdere overdrachten tegelijk kunnen worden verzonden, waardoor de capaciteit van uw netwerk aanzienlijk toeneemt. Door deze toename van beschikbare bandbreedte kunt u meer apparaten aan uw netwerk toevoegen. De Nighthawk AX4 ondersteunt uplink en downlink OFDMA en maakt daardoor efficiënt gebruik van airtime met een beter hergebruik van frequenties, een lagere latentie en een verhoogde efficiëntie van het netwerk. Dit is bijzonder nuttig voor latentiegevoelige toepassingen zoals virtual reality (VR), augmented reality (AR) en sensoren voor het internet der dingen (Internet of Things, ofwel IoT).

Krachtige dual-core processor

De krachtige dual-core processor van de Nighthawk AX4 met volledige offloaded CPU is ontworpen voor het overdragen van meerdere gigabytes aan gegevens. Dankzij de offload voor volledige pakketverwerking wordt de CPU niet belast, zodat u meer kunt doen op uw WiFi zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid. Geniet van vloeiendere Ultra-HD 4K-videostreaming en games zonder onderbrekingen.

Netgear
234356 Items

Specificaties

EAN
0606449139754

16 andere producten in dezelfde categorie: