Apple iPhone Xs refurbished door Renewd - A Grade (zo goed als nieuw) - 64GB - Goud

Apple iPhone Xs refurbished door Renewd - A Grade (zo goed als nieuw) - 64GB - Goud

Referentie:

€ 609,00
€ 487,20 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

De iPhone Xr is sneller dankzij de A12 Bionic, heeft een vernieuwde camera en is beschikbaar in nieuwe kleuren. De aluminium band rond de iPhone Xr en de glazen achterkant geven het toestel een luxe uitstraling.

Camera

Met de 12MP camera van de iPhone Xr schiet je de mooiste foto’s. De iPhone Xr heeft een lens maar dankzij machine learning is het mogelijk om portret foto’s te maken. Nieuw dit jaar is de diepte regeling. Hiermee regel je zelf het gewenste diepte effect in.

Display

De liquid retina display is nu edge to edge en is het grootste Lcd-display op een iPhone ooit! Lcd zorgt ervoor dat je de meest accurate kleuren te zien krijgt. Daarnaast is het display uitgerust met Tap to Wake en True Tone. Dit laatste zorgt ervoor dat de kleuren warmer of kouder worden aan de hand van de omgeving.

Prestatie

Dankzij de nieuwe A12 Bionic chip is de iPhone Xr 15% sneller, 50% energie efficiënter en is dit krachtige toestel klaarvoor de toekomst. Face ID is dit jaar sneller dan ooit. Gebruik je gezicht om sneller in te loggen op apps en accounts.

Kenmerken Renewd:

  • Refurbished met 100% originele Apple onderdelen
  • Zo goed als nieuw
  • Altijd de laatste software
  • 2 jaar garantie
  • Data kabel en CE gecertificeerde oplader worden meegeleverd in de doos

De Renewd iPhone is een refurbished iPhone die voorzien is van 100% originele Apple onderdelen. Met een Renewd iPhone geniet je van de gemakken van een nieuwe iPhone, maar dan voor een veel scherpere prijs. Alle Renewd iPhones zijn volledig getest door een onafhankelijke Apple Premium Service Provider en worden geleverd met 2 jaar garantie. Je bent dus altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit. Ook geef je een iPhone een tweede leven. Een duurzame keuze dus!

Refurbished

Refurbished telefoons zijn gebruikte telefoons die getest zijn en waar nodig zijn opgeknapt. Een refurbished telefoon is niet te vergelijken met een tweedehands telefoon omdat een tweedehands telefoon niet gecontroleerd is en geen nieuwe onderdelen heeft gekregen. Alle Renewd iPhones zijn door een onafhankelijke Apple Premium Service Provider gecontroleerd. Zo heb je gegarandeerd een refurbished iPhone van de hoogste kwaliteit.

Zo goed als nieuw

De Renewd iPhone is nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Alle Renewd iPhones zijn professioneel gepolijst, geheel opgeknapt en waar nodig van nieuwe Apple onderdelen voorzien. Het toestel bevat geen tot zeer lichte gebruikerssporen en is in perfecte technische staat.

100% originele Apple onderdelen

Tijdens het opschonen van de iPhone worden enkel originele Apple onderdelen gebruikt. De iPhone wordt gecontroleerd door een Apple Premium Service Provider om de hoge kwaliteit van de iPhone te waarborgen.

Altijd de laatste software

Een Renewd iPhone beschikt altijd over de laatste software versie. Zo hoef je de iPhone zelf niet meer te updaten naar het nieuwste besturingssysteem.

Leveringscondities

De Renewd iPhone wordt geleverd inclusief data kabel en CE gecertificeerde oplader.

475 Items

Specificaties

EAN
8720039736122

16 andere producten in dezelfde categorie: