Sennheiser MKE 2 - Action camera element

Sennheiser MKE 2 - Action camera element

Referentie:

€ 99,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Sennheiser MKE 2 elements is de Action Mic voor GoPro HERO4-camera’s.

Voeg de ontbrekende schakel toe. – Je wil voor die mooie video ook een verbluffende audio? De MKE 2 elements Action Mic voor GoPro HERO4-camera’s maakt het verschil. Ben je er klaar voor? Ongeacht wat de plannen zijn: mountainbiken, wintersport, die reuzengolven bedwingen... De MKE 2 elements Action Mic geef je die extra dimensie. Je deelt jouw ervaring nu niet enkel met prachtige beelden maar ook met een opmerkelijk geluid.

Upgrade jouw GoPro
Mountainbiken, surfen, snowboarden... GoPro-camera’s zijn geknipt voor het maken van spectaculaire video’s met een verbluffende beeldkwaliteit. Met de MKE 2 elements Action Mic heb je nu een solide oplossing in handen om de spanning van het moment ook in een ongelofelijk geluid te vatten. De uitstekende Sennheiser-technologie is nu klaar voor de meest extreme situaties die een microfoon aankan. De MKE 2 elements Action Mic helpt je het hele verhaal te vertellen. Inpluggen en... Actie!

Toon de actie en laat ze nu ook horen
Om een publiek echt in vervoering te brengen biedt een schitterende klank net dat ietsje meer. GoPro-opnames zijn op zichzelf al bijzonder levensecht en nu kun je de beelden ook een geluidsupgrade meegeven. De MKE 2 elements Action Mic voegt net datgene toe wat eerder altijd ontbrak om een echt professionele en blijvende indruk te maken: een schitterende klank, van legendarische Sennheiser-kwaliteit. Dit is de upgrade waar je al zo lang naar uitkeek.

Voeg een spectaculaire nieuwe dimensie toe
Bekijk een video met het geluid uitgezet en je beseft dat precies de sound de sensatie vervolledigt: de ademhaling van de sporter, het gebulder van de branding, het geknars van de fietsbanden... De MKE 2 elements Action Mic registreert het allemaal. Duidelijk, scherp, afgelijnd. Je brengt emotie en sfeer over, veeleer dan louter beelden.

Verhoog uw GoPro-mogelijkheden
Er zijn van die ervaringen en plaatsen, ver van de platgetreden paden, waarvan de beelden zonder het bijbehorende geluid niet langerdezelfde sensatie en fascinatie bieden. Met de MKE 2 elements Action Mic kun je die nu gerust op jouw GoPro-bucketlist zetten. Opnames onderweg en op het terrein die een uitstekend geluid vereisen worden met deze vernuftige micro immers een haalbare kaart.

Verhoog uw GoPro-mogelijkheden
Er zijn van die ervaringen en plaatsen, ver van de platgetreden paden, waarvan de beelden zonder het bijbehorende geluid niet langerdezelfde sensatie en fascinatie bieden. Met de MKE 2 elements Action Mic kunt u die nu gerust op uw GoPro-bucketlist zetten. Opnames onderweg en op het terrein die een uitstekend geluid vereisen worden met deze vernuftige micro immers een haalbare kaart.

Geen bijkomende stappen vereist
Gewoon de MKE 2 elements Action Mic verbinden met het aangepaste BacPac-achterklepje van Sennheiser voor jouw GoPro en je bent er klaar voor. Ook voor jouw GoPro-video’s ligt de superieure geluidskwaliteit van Sennheiser nu binnen handbereik. Omdat de MKE 2 elements Action Mic naadloos aansluit op de oorspronkelijke behuizing van de GoPro heb je hiermee een volledige, waterdichte oplossing in handen. Zelf kun je gefocust blijven op de actie. En laat jouw publiek ze meebeleven vanaf de eerste rij.
Sennheiser
123 Items

Specificaties

EAN
4044155215052

16 andere producten in dezelfde categorie: