Philips B120/10 - In.Sight wireless HD baby monitor

Philips B120/10 - In.Sight wireless HD baby monitor

Referentie:

€ 114,39
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Gemakkelijke installatie van Wi-Fi-babyfoon via QR-code
Installatie van de draadloze In.Sight+-app is heel eenvoudig. Koppel de draadloze In.Sight HD-babyfoon met uw Wi-Fi-netwerk via de handige QR-code. De app genereert een QR-code voor de Wi-Fi-instellingen van uw woning. Houd de iPhone of iPad met deze QR-code voor de lens van de babyfoon om de babyfoon automatisch te koppelen met uw Wi-Fi-netwerk. U kunt elke babyfoon zelfs een aparte naam geven zodat u elke babyfoon eenvoudig kunt volgen.

Gecodeerde video voor veilige verbinding
De draadloze In.Sight-babyfoon gebruikt een uiterst veilige codering zodat je privacy altijd gegarandeerd is. De draadloze In.Sight-babyfoon gebruikt voor elke verbinding een unieke coderingssleutel, zodat je via een uiterst veilige verbinding naar je dierbaren kunt kijken.

HD-videokwaliteit voor een kristalhelder beeld
Met de draadloze In.Sight HD-babyfoon kun je je baby in levendige details bekijken. Bekijk video's in HD-kwaliteit van 720 pixels. ''720'' heeft betrekking op de beeldresolutie en het aantal horizontale lijnen op het scherm. De ''p'' staat voor 'progressive scan', oftewel de volgorde waarin de lijnen in ieder beeld worden weergegeven. Met 720p resolutie is het beeld scherper en natuurgetrouwer.

HD-videokwaliteit
Met de draadloze In.Sight HD-babyfoon kun je tegen je baby praten wanneer je maar wilt. Druk op ''talk'' op je iPhone of iPad en zing een kinderliedje voor je baby. Kijk hoe hij of zij in slaap valt door je kalmerende stem.

Ouders kunnen de babyfoon delen
Deel de babyfoon met uw partner, familie, vrienden en zelfs de oppas. Met de In.Sight+-app kunt u elke babyfoon delen met twee andere gebruikers zodat zij ook toegang hebben tot de videobeelden en het geluid via hun iPhone of iPad. U kunt de app zelfs upgraden om de babyfoon te delen met maximaal 10 gebruikers.

Modus voor meerdere gebruikers
Met de nachtzichtmodus kunt u het lieve gezichtje van uw baby in het donker zien. Voor de monitor gaat infrarood licht branden, zodat de zwart-witte videobeelden ook in het donker duidelijk zijn. De nachtzichtmodus wordt automatisch in- en uitgeschakeld, of u kunt deze handmatig instellen.
Telefonische meldingen als de monitor geluid/beweging detecteert

Het is onmogelijk te voorspellen wanneer er iets met je baby kan gebeuren. De draadloze In.Sight HD-babyfoon blijft de wacht houden met zijn aanpasbare geluids- en bewegingsdetectie. Je wordt gewaarschuwd telkens wanneer geluid of beweging wordt gedetecteerd. Ontvang automatisch pushmeldingen op je iPhone of iPad wanneer de monitor beweging of geluid detecteert.

Temperatuur- en vochtigheidssensor
Temperatuur en vochtigheidssensoren op de draadloze In.Sight HD-babyfoon tonen de temperatuur en vochtigheidsgraad op je iPhone of iPad. De vochtigheidssensor meet de luchtvochtigheid. Zo wordt bijvoorbeeld gemeten wanneer de lucht droog is en de keel van je baby kan irriteren. De app waarschuwt je zelfs wanneer de temperatuur te hoog of te laag is of wanneer de lucht in de babykamer te droog of te vochtig is. De instellingen voor gewenste temperatuur en vochtigheidsgraad kun je zelf aanpassen.

PVC- en BFR-vrije netsnoeren en monitor
De draadloze In.Sight HD-babyfoon is vrij van gebromeerde vlamvertragers (BFR) en polyvinylchloride (PVC). Het apparaat voldoet aan de strenge veiligheidsnormen voor kinderproducten en is 100% veilig voor kinderen en milieuvriendelijk.

Bekijk uw baby via 3G/Wi-Fi/4G
Met de draadloze InSight HD-babyfoon kunt u uw baby bekijken op uw iPhone of iPad, waar u ook bent. Zodra u de gratis Apple-app hebt gedownload en de draadloze In.Sight-babyfoon hebt ingesteld, kunt u de videostream openen vanaf uw iPhone of iPad, overal waar een 4G LTE-, 3G- of Wi-Fi-netwerk beschikbaar is. De mogelijkheden zijn eindeloos, waar en wanneer u uw schatjes ook wilt bekijken.

Wi-Fi-babyfoon voor plaatsing overal in huis
De draadloze In.Sight-babyfoon geeft u de ultieme gemoedsrust. De babyfoon is aan te sluiten op een Wi-Fi 802.11 bgn-netwerk. Plaats de monitor midden in de babykamer en u kunt uw baby rechtstreeks vanaf uw iPhone of iPad bekijken en horen, waar u ook bent.

Wi-Fi-babyfoon
Hoor uw baby zonder onderbrekingen, zelfs wanneer de mobiele telefoon is vergrendeld

De draadloze In.Sight HD-babyfoon streamt continu, zelfs wanneer je iPhone of iPad is vergrendeld of wanneer je de iPhone of iPad in het basisstation plaatst of oplaadt.

- Overal meekijken
- Luisteren en spreken
- Nachtzicht
- Voor iPhone, iPad
147 Items

Specificaties

EAN
8712581662639

16 andere producten in dezelfde categorie: