Epson Expression Home XP-3100 - All-in-One Printer

Epson Expression Home XP-3100 - All-in-One Printer

Referentie:

€ 99,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!



Belangrijkste kenmerken van de Epson Expression Home XP-3100:

Deze printer...

✔ ...
kan automatisch dubbelzijdig afdrukken.

✔ ... is geschikt voor ReadyPrint; Epson’s automatische inkt bezorgservice. Met Readyprint geeft je printer, nog voordat je oude inkt op is, een seintje aan Epson zodat jij tijdig nieuwe cartridges toegestuurd krijgt. Bovendien bespaar je tot 90% op je printkosten t.o.v. het kopen van losse cartridges. Kies 1 van de 3 printplannen. Let op: Ready print is momenteel alleen beschikbaar in Nederland.


✔ ... bevat OCR.
Dit is software waarmee je gescande documenten doorzoekbaar kunt maken. Daarnaast stelt het je in staat om tekst na het scannen te bewerken in Word of Excel.




Strakke en stijlvolle 3-in-1

Laat uw inrichting niet door een printer bepalen: onze stijlvolle en compacte 3-in-1-printers kunnen in de stijl van uw huis worden opgenomen. Dit betaalbare model maakt efficiënt gebruik van uw ruimte, dankzij de combinatie van afdruk-, scan- en kopieermogelijkheden in één apparaat.

Gebruiksvriendelijk
Houd het simpel: dat is het idee achter de XP-3100. Dit model biedt tal van essentiële functies en is erg eenvoudig in gebruik. Het is bovendien flexibel dankzij Wi-Fi voor draadloos afdrukken en scannen bij u thuis, en Wi-Fi Direct voor afdrukken zonder een draadloos netwerk. Het LCD-scherm van 3,7 cm maakt afdrukken zonder computer eenvoudig en dubbelzijdig afdrukken vermindert het papierverbruik.

Efficiënt en betaalbaar
De 603-inktserie biedt een goedkope, maar betaalbare afdrukoplossing. Deze inktset met vier kleuren kan allerlei soorten documenten afdrukken met duidelijke tekst en afbeeldingen. Elke kleur wordt afzonderlijk geleverd, dus u vervangt alleen de verbruikte kleur. Dit maakt afzonderlijke inkten 50% efficiënter in vergelijking tot driekleurige cartridges1.

Benut smart devices optimaal
Afdrukken en scannen via smart devices met de gratis iPrint-app van Epson2. Bent u in een artistieke bui? Met de Creative Print-app kunt u foto's rechtstreeks vanuit Facebook afdrukken, eigen wenskaarten en briefpapier maken, en zelfs foto's omzetten in sjablonen voor kleurboeken2. Email Print maakt het bovendien mogelijk om vanaf vrijwel elke locatie ter wereld af te drukken door bestanden naar de printer te e-mailen2. U kunt ook profiteren van Apple Airprint3.
147 Items

Specificaties

EAN
8715946664781

16 andere producten in dezelfde categorie: