Epson EcoTank ET-2720 - All-in-One Printer

Epson EcoTank ET-2720 - All-in-One Printer

Referentie:

€ 199,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Deze nieuwste generatie Epson EcoTank ET-2720 legt de lat opnieuw een stukje hoger en is een, duurzame- en maatschappelijk verantwoorde keuze. Een EcoTank-printer is fundamenteel anders dan de meeste printers: de EcoTank-printer beschikt namelijk een groot inktreservoir dat je vult met de meegeleverde inktflessen in plaats van cartridges. De inktflessen koop je voor een tientje per stuk en zijn dus ook nog eens vele malen voordeliger dan een reguliere cartridge. Je bespaart gemiddeld 90% ten opzichte van andere printers met een EcoTank printer!


Wat maakt deze printer uniek?

Deze all-in-one printer met Wi-Fi is geschikt voor jou als je regelmatig print (dagelijks printje), maar ook als je sporadisch print. Een EcoTank printer droogt namelijk niet uit (net als bij laserprinters). Daarnaast wordt de printer standaard geleverd met voldoende inkt: je kan namelijk 4500 pagina's in zwart-wit en 7500 pagina's in kleur afdrukken met de bijgeleverde inktflessen. De inktflessen bevinden zich aan de voorzijde met een inktniveauscherm waardoor je in een opslag de vulling ziet.


Belangrijkste kenmerken Epson Ecotank ET-2720

Inkt voor twee jaar: druk tot 4500 pagina's in zwart-wit en 7500 pagina's in kleur af, waarmee je 90% kan besparen op afdrukkosten ten opzichte van andere inktjetprinters!

Voor iedereen in huis te gebruiken dankzij ondersteuning voor Wi-Fi Direct, Wi-Fi, Apple Airprint, Google Cloud Print. Hierdoor kan een ieder eenvoudig en draadloos een printopdracht sturen met één druk op de knop vanaf jouw smartphone, tablet, of computer!

Geen inktpatronen: eenvoudig navulbaar inkttanksysteem wat bovendien vele male milieuvriendelijker is ten opzichte van traditionele inktcartridges.


Goed om te weten:

• Een EcoTank-printer werkt ook nog naar behoren wanneer je deze een tijdje niet gebruikt en heeft geen last van het uitdrogen van een printkop, wat een veelvoorkomend probleem is bij inktjetprinters.

• De printer wordt geleverd met een stroomkabel, handleiding en bijhorende software. Een usb-printerkabel is niet standaard inbegrepen.

• De standaard meegeleverde inktflessen zijn gevuld voor circa 4500 pagina's in zwart en 7500 pagina's in kleur (equivalent aan 88 cartridges).

147 Items

Specificaties

EAN
8715946665146

16 andere producten in dezelfde categorie: