Nokia 6.1 Plus - 64GB - Black - Dual Sim

Nokia 6.1 Plus - 64GB - Black - Dual Sim

Referentie:

€ 149,00
€ 119,20 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Nokia 6.1 Plus grijpt direct de aandacht. Het prachtige edge-to-edge ontwerp laat je favourite videos prachtig afspelen en verhoogd de ervaring van elke game. De zeer gevoelige dual rear camera met optic dept imaging zorgt ervoor dat je niet kunt wachten om al je foto's direct te delen. Dankzij de portret- en bokeh-functie, maak je foto's op waar studio-niveau.

De octa-core processor en de aanwezigheid van 4GB aan RAM zorgt ervoor dat het toestel razendsnel gegevens kan verwerken. Denk hierbij aan opstartsnelheden, het tegelijkertijd gebruiken van apps en downloads. Het algemene geheugen kan worden uitgebreid met een SD-kaart van maximaal 400GB.

Met het dual-sim slot kunnen twee simkaarten tegelijkertijd worden ingevoerd - hierdoor kunnen twee aparte telefoonnummers worden gebruikt op het toestel. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn bij een combinatie van persoonlijk en zakelijk gebruik of twee telefoonnummers uit een verschillend land.

Privacy instellingen zijn makkelijk op te zetten. Android 10 brengt een scala aan nieuwe functies wat er voor zorgt dat je op het gebied van privacy en functionaliteit alles uit jouw Nokia 6.1 Plus kunt halen zoals smart reply en het dark theme.
Nokia
475 Items

Specificaties

EAN
6438409021571

16 andere producten in dezelfde categorie: