BlauBlock bril Clipon - Maat L - Computerbril - Beeldschermbril die blauw licht blokkeert

BlauBlock bril Clipon - Maat L - Computerbril - Beeldschermbril die blauw licht blokkeert

Referentie:

€ 22,50
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De BlauBlock™ bril ‘Clip-On’ - maat L is een erg populair product in de BlauBlock™ lijn. Door de hoge vraag naar blauw licht blokkerende producten op sterkte, is besloten een clip-on model te ontwikkelen.
Dit scheelt in de kosten voor onze klanten en is een prachtige oplossing om te kunnen genieten van uw eigen vertrouwde bril op sterke zonder last van de schadelijke effecten van blauw licht te hoeven ondervinden.
Deze Clip-on constructie (ook wel opzet-bril of opklik-bril genoemd) is ontworpen naar de vorm van de meest gebruikte leesbrillen van dit moment. In de tweede afbeelding kunt u de precieze afmetingen zien. Dit betreft het Large model die geschikt is voor de wat grotere leesbril. Daarnaast is deze nog in 2 andere maten verkrijgbaar, waardoor er maar weinig (lees)brillen overblijven waar hij niet geschikt voor is.
De licht gele kleur van de lenzen blokkeren het blauwe licht van alle beeldschermen zoals u van de
BlauBlock™ producten gewend bent, zonder in te leveren op kijkervaring.
De speciaal ontwikkelde resin lenzen (acrylhars) zijn lichtgewicht en schokbestendig. De pootjes van het bevestigingsmechanisme zijn voorzien van een nieuwe generatie zacht, siliconen omhulsel die opklikbare glazen perfect op zijn plaats houden, zonder afdrukken of krassen op uw leesbril te veroorzaken. Nadat u de BlauBlock™ Clip-On met een enkele handeling op uw leesbril heeft gezet kunt u deze eenvoudig naar gelang omhoog en omlaag klappen of, indien gewenst, helemaal van uw bril afhalen.
BlauBlock
123 Items

Specificaties

EAN
8719324560054

16 andere producten in dezelfde categorie: