Ergoline Goldtouch

Ergoline Goldtouch

Referentie:

€ 169,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Aanbieding bestaat uit: Goldtouch VS2 zwart verstelbaar toetsenbord USB en SRM ergonomische muis rechts.

Onze deskundigen hebben een aantal sets samengesteld om uw computerwerk ergonomisch verantwoord te maken.

Omdat het bij RSI/KANS preventie veelal niet alleen gaat om het aanschaffen van een ergonomische muis of toetsenbord zijn deze sets zo samengesteld, dat u voordeel heeft bij het aanschaffen van beiden of een combinatie van ergonomische oplossingen. Spanning aan nek- en schouderspieren door verkeerd en intens gebruik van de computer spelen hierbij een grote rol.

Door deze set weet u zeker dat u de door u aangeschafte producten gebruikt zoals ze bedoeld zijn. Binnen uw lichaamsbreedte.

Zorg daarnaast dat u regelmatig pauzes neemt, een goede zithouding aanneemt, het lichaam voldoende laat herstellen na een lange werkdag en dat u de apparatuur goed gebruikt dan werkt u preventief/curatief aan uw herstel.

Doel
Het doel van het toetsenbord is om de spierspanning te verminderen (tot 46 procent) in de grote en kleine spieren en om de onnatuurlijke kromming van de elleboog (69 procent) tegen gaan. Een betere houding van de hand, pols, arm, schouder en nek is het directe gevolg. Dit toetsenbord is het resultaat van jaren wetenschappelijk onderzoek en wordt door tal van therapeuten voorgeschreven.

Ook voor MAC gebruikers is deze set te gebruiken. U bestelt dan de EL5001. Hiervoor ontvangt u een Goldtouch Mac adj. keyboard (wit) met SRM vertical mouse rechts.
Ergoline
123 Items

Specificaties

EAN
8718868824776

16 andere producten in dezelfde categorie: