JSE 8-in-1 USB C Hub voor notebooks en macbooks - USB C naar HDMI - USB C Hub - 4K UHD

JSE 8-in-1 USB C Hub voor notebooks en macbooks - USB C naar HDMI - USB C Hub - 4K UHD

Referentie:

€ 49,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Eenvoud, gemak, multifunctioneel, efficiënt: dat is de 8-in-1 hub van JS-Essentials®. Of je nu thuis werkt of op locatie, of je in de vergaderzaal een presentatie moet geven of in de collegezaal, deze hub is jouw ideale gadget die ervoor zorgt dat jij overal het meest uit jouw laptop kunt halen. Kom jij ook altijd ruimte tekort om alle apparaten aan te sluiten op je laptop? Deze 8-in-1 hub heeft alles wat je nodig hebt en is door de kleine afmeting en het lichte gewicht perfect.

Het mooie is dat je geen techneut hoeft te zijn om dit apparaat te kunnen gebruiken! Het is een kwestie van inpluggen in een USB-C uitgang van je laptop (Apple, Google, Windows) en je kunt aan de slag. Bovendien heeft onze hub maar liefst 8 (!) poorten met de volgende functionaliteiten:

USB 3.0 (2x): Je gebruikt de USB 3.0 poorten om gegevens snel over te dragen naar jouw laptop. Daarnaast kun je de twee poorten gebruiken om makkelijk twee andere apparaten aan te sluiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je muis, memory stick, telefoonoplader, enz.

USB-C (2x): De mogelijkheden van de USB-C poorten zijn afhankelijk van de opties die jouw laptop ondersteund. Heeft jouw laptop bijvoorbeeld een Thunderbolt 3 USB-C poort? Dan ondersteunt de hub gegevensoverdracht met snelheden tot 40 Gb/s, 4K UltraHD beeldschermen, het opladen van je laptop met een power delivery tot 87W en video output (HDMI, DVI, DisplayPort).

SD & TF: De gegevens van jouw normale geheugenkaart of microSD geheugenkaart kun je snel overdragen naar jouw laptop via de TF/ SD poorten.

HDMI: De HDMI-poort ondersteunt maximaal 4K Ultra HD. Met deze poort kun je een extra beeldscherm, je televisie of een beamer aansluiten op je laptop.

LAN: Met de ethernet aansluiting kun je (afhankelijk van je laptop) 10/100 Mbps ethernet snelheid bereiken (door een drukfout staat er op de verpakking momenteel 1000 Mbps).

De hub is veilig: door de ingebouwde beveiliging krijg je geen last van kortsluiting, overspanning of te hoge temperaturen.

Waar wacht je nog op? Kies voor gemak en schaf nu jouw ideale 8-in-1 hub aan!

234356 Items

Specificaties

EAN
8720165365067

16 andere producten in dezelfde categorie: