Google Titan USB/NFC/Bluetooth Security Key

Google Titan USB/NFC/Bluetooth Security Key

Referentie:

€ 50,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Google Titan Bluetooth/NFC /USB/beveiligingssleutel

Bluetooth-sleutel

  • Werkt met geschikte Android-apparaten via bluetooth, USB en NFC
  • Werkt met geschikte iPhones en iPads via bluetooth
  • Werkt met geschikte computers via USB
Inbegrepen accessoire

Verbindingskabel voor uw bluetooth-sleutel (micro-USB)

Titan-beveiligingssleutels zijn apparaten voor verificatie in twee stappen (2FA). Ze zijn bestand tegen phishing-aanvallen en geschikt voor de bescherming van belangrijke gebruikers zoals IT-beheerders en leidinggevenden.

Titan-beveiligingssleutels werken met populaire apparaten, browsers en een groeiend aantal apps die de FIDO-normen ondersteunen. Ze bevatten een hardwarechip met firmware van Google waarmee de integriteit van de beveiligingssleutel wordt geverifieerd. FIDO-beveiligingssleutels gebruiken cryptografie van openbare sleutels om de gebruiker en de URL van de inlogpagina te verifiëren, en bieden daarmee de sterkste accountbeveiliging tegen geautomatiseerde bots, bulkphishing en gerichte aanvallen. Hierdoor krijgen aanvallers geen toegang tot het account van de gebruiker, zelfs als deze per ongeluk zijn/haar gebruikersnaam en wachtwoord heeft vrijgegeven.

Titan-beveiligingssleutels bevatten een hardwarechip met firmware van Google waarmee de integriteit van de beveiligingssleutel wordt geverifieerd. Er wordt gecontroleerd of de sleutel niet fysiek is gemanipuleerd.

Open ecosysteem

Titan-beveiligingssleutels werken met populaire apparaten, browsers en een groeiend aantal services die de FIDO-normen ondersteunen. Eén beveiligingssleutel kan worden gebruikt om bij meerdere zakelijke en persoonlijke services in te loggen.

Phishingbestendige 2FA

Titan-beveiligingssleutels verzenden cryptografisch bewijs dat gebruikers een legitieme service gebruiken waarbij ze hun beveiligingssleutel hebben geregistreerd en dat ze hun beveiligingssleutel bij zich hebben.

Manipulatievrije hardware

De hardwarechip met firmware van Google verifieert of een sleutel niet is gemanipuleerd. De hardwarechips zijn bestand tegen fysieke aanvallen die proberen firmware en geheime sleutels aan de chip te onttrekken.

Groeiend aantal apps


Titan-beveiligingssleutels kunnen worden gebruikt voor verificatie bij Google, Google Cloud en vele andere services die de FIDO-normen ondersteunen.

Uitgebreide apparaatondersteuning

Titan-beveiligingssleutels werken met populaire browsers (inclusief Chrome) die de FIDO-normen ondersteunen en zijn beschikbaar in drie vormfactoren: USB-A/NFC, Bluetooth/NFC/USB-A en USB-C.

Beveiligingssleutel afdwingen


Met de optie om beveiligingssleutels af te dwingen in Google Cloud kunnen beheerders instellen dat er binnen hun organisatie beveiligingssleutels moeten worden gebruikt.

Geavanceerde beveiliging

Titan-beveiligingssleutels werken met het programma 'Geavanceerde beveiliging'. Dit is het sterkste beveiligingsprogramma van Google, geschikt voor de beveiliging van persoonlijke en zakelijke Google-accounts van iedereen die het risico loopt op gerichte aanvallen.


Google
123 Items

Specificaties

EAN
0860000026048

16 andere producten in dezelfde categorie: