Google Nest Mini + Philips Hue White Ambiance Bluetooth lamp - E27

Google Nest Mini + Philips Hue White Ambiance Bluetooth lamp - E27

Referentie:

€ 64,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Google Nest Mini

Google Nest Mini is compact, discreet en heeft de superhulpzame ingebouwde Google Assistent. Deze keer heeft de Nest Mini een groter, rijker geluid met 2x sterkere bassen en verbeterde spraakherkenning. Vragen naar je 90s Ibiza-afspeellijst is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Het heeft ook een milieubewuste kant, met een duurzame stoffen bovenkant die is gemaakt van 100% gerecyclede plastic flessen.

Hier om te helpen

Wil je weten of je de volgende keer dat je op pad gaat een paraplu nodig hebt? Vraag het aan Google en de Nest Mini laat het je weten als er regen wordt verwacht. U kunt ook de nieuwste sporten, financiën, nieuwsupdates en meer krijgen. Blijf georganiseerd en vraag Google om uw planning te beheren. Markeer datums in uw agenda, stel herinneringen, alarmen en meer in.

Nooit vastzitten voor een antwoord. Vraag naar dingen zoals vertalingen, berekeningen, eenheidconversies en alles waar u het antwoord op wilt weten. Je kunt zelfs games spelen met heel je gezin.

Gepersonaliseerd voor jou

Google Nest Mini ondersteunt meerdere gebruikers. Dat betekent dat het u een persoonlijke ervaring kan geven door uw stem te onderscheiden van andere mensen in uw huis. Zeg 'OK Google' en geniet van uw eigen unieke voordelen van Google Assistant.

____________________________________________

Philips Hue White Bluetooth LED-lamp - E27

De Philips Hue White Bluetooth LED-lamp werkt direct uit de doos - past eenvoudig in uw lamp en gebruik de Philips Hue Bluetooth-app voor eenvoudige bediening.

Bepaal de sfeer met een warm tot koel wit licht. Kies een koel wit voor studietijd of een warm, zacht wit voor filmavonden.

Bedien uw licht zonder naar uw telefoon te reiken. Met een Google Home-apparaat kunt u eenvoudige spraakopdrachten gebruiken, zoals 'Hé Google, zet de tafellamp aan' om uw lichten te bedienen.

Klaar om uw opties uit te breiden? Ontgrendel het volledige potentieel van uw slimme verlichting op elk gewenst moment met een Hue Bridge (apart verkrijgbaar). Je kunt meer lichten toevoegen, je verlichting buitenshuis bedienen en schema's instellen.
123 Items

Specificaties

EAN
5415247227380

16 andere producten in dezelfde categorie: