Mechanisch gaming toetsenbord + XL muismat - Tenkeyless TKL - Qwerty - Outemu Brown - Mechanical keyboard

Mechanisch gaming toetsenbord + XL muismat - Tenkeyless TKL - Qwerty - Outemu Brown - Mechanical keyboard

Referentie:

€ 67,50
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

De SAVIO Tempest RX Tenkeyless mechanische toetsenborden zijn een compromisloze combinatie van topkwaliteit en een lage prijs. Speciaal ontworpen "double-injection" toetsen worden gecombineerd met betrouwbare Outemu switches. De SAVIO Precision Control en Turbo Dynamic XL (90x40cm) muismatten met hun oppervlaktetextuur zorgen voor meer precisie en controle tijdens het spelen. Outemu switches hebben een levensduur van 50 miljoen handelingen per toets.

Varianten:

  1. Outemu Blue & Precision Control XL
    Outemu blue is de meest voorkomende schakelaar in mechanische toetsenborden. Wat opvalt is het tactiele activeringsmoment, met een karakteristieke en "satisfying" click, drukkracht 60gr. Het is geschikt voor zowel schrijven als spelen.
  1. Outemu Red (uiterst geschikt voor gaming) & Turbo Dynamic XL
    Outemu red is een lineaire switch, zonder waarneembaar activeringsmoment. Het vereist een lage drukkracht van slechts 40g zonder tastbare reactie op het moment van indrukken. De beste keuze voor spelers die op zoek zijn naar een snelle reactietijd met minimale weerstand. Deze toetsenbord komt met passende, rode, Turbo Dynamic XL muismat. Outemu red zijn de stilste switches.
  1. Outemu Brown & Precision Control XL
    Outemu brown is een universele, stille schakelaar voor zowel schrijven als spelen.

Tenkeyless (TKL) 80% - US International layout (qwerty)
Tempest RX is een mechanisch TKL-toetsenbord, d.w.z. een toernooi-toetsenbord zonder numpad met in totaal 87 toetsen. TKL-toetsenborden zijn gebruikelijk in gaming en hebben zelfs de voorkeur van veel pro-spelers en contentmakers. Het kleinere toetsenbord helpt om meer ruimte te geven aan het bureau en de muis. De afmetingen zijn 357x125x38mm.

N-Key Rollover & Anti-Ghosting
Onze toetsenborden hebben de NKRO-functie, d.w.z volledig antighosting.
Wat betekent dit voor jou? Hoeveel toetsen u ook indrukt, elke toets wordt geregistreerd. Geloof je het niet? Druk met beide handen op de toetsen.

10 Achtergrondverlichtingseffecten
Deze toetsenbord is uitgerust met 10 achtergrondverlichtingsmodi. Je kan dus beslissen welke modus en welk effect voor jou het beste is tijdens het spel. Bovendien maakt de RECORD-functie het mogelijk om de verlichte toetsen individueel te selecteren en te programmeren, wat de mogelijkheid biedt om elk spel te personaliseren. Daarnaast zullen lichteffecten jouw bureau tot leven brengen.

Let op, Tempest RX zijn geen "RGB" toetsenborden, de foto's geven de juiste en enige kleur van de leds weer, afhankelijk van model.

Duurzaam & comfortabel
De 87 "double injection" toetsen zullen nooit vervagen. Mechanische toetsenborden zijn niet alleen schakelaars, maar ook gebruikte materialen. De bovenkant van het Tempest RX toetsenbord is gemaakt van aluminium, wat zorgt voor het juiste gewicht en stijfheid, en dus voor de kwaliteit van het product.
Om de best mogelijke kwaliteit tijdens het gebruik te garanderen, is het toetsenbord uitgerust met rubberen voetjes om te voorkomen dat het op uw bureau beweegt tijdens gamen of werken. Het toetsenbord kan worden verhoogd voor comfortabel gebruik.

Turbo Dynamic XL & Precision Control XL muismatten*
De muismatten zijn gemaakt van duurzaam materiaal, hebben geborduurde randen (voorkomt rafelen) en antislip onderkant (rubber), dit houdt de muismat tegen het verschuiven tijdens het gebruik. Het enorme oppervlak biedt veel ruimte voor muis, toetsenbord en andere computeraccessoires, want deze muismatten hebben afmetingen van 900x400x3mm! Het 3mm profiel zorgt voor een hoog gebruikscomfort. De textuur van het oppervlak werkt met allerlei muissensoren.

Beide muismatten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat voor hoge precisie, vloeiende en snelle bewegingen van jouw muis zorgt.

*Type muismat afhankelijk van het gekozen toetsenbord model, zie boven bij "varianten" en productfoto's.


Andere kenmerken toetsenborden:

  • Multimedia toetsen
  • Mogelijkheid om de Windows toets te vergrendelen
  • Aanpassing van de intensiteit van de achtergrondverlichting
  • Mogelijkheid om de WSAD toetsen te veranderen in pijltoetsen
  • Bekabeld, kabellengte 1,5m
Savio
123 Items

Specificaties

EAN
8719326974408

16 andere producten in dezelfde categorie: