Armor X-9200  RGB - Mechanische toetsenbord - Qwerty - Blue Switches - Waterdichte toetsenbord - USB - Gaming Keyboard

Armor X-9200 RGB - Mechanische toetsenbord - Qwerty - Blue Switches - Waterdichte toetsenbord - USB - Gaming Keyboard

Referentie:

€ 54,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Pakito Armor X-9200 editie is een mechanische toetsenbord met 104 toetsen en blue switches die je het "clicky" gevoel geven.

Tijdens het gebruik zult u merken dat het toetsenbord fijn in gebruik is voor zowel gamen als dagelijks gebruik. Het toetsenbord is gemaakt van meteriaal dat lang mee gaat en niet zo snel zal slijten, en het is ook nog eens waterdicht waardoor het toetsenbord goed is voor langdurig gebruik.
laat je perongeluk drinken er op vallen geen probleem want het is gemaakt van antistatisch paneel met nanocoating en een gat in de bodem. zelfs al zal je hem onder de kraan houden om het schoon te maken blijft het gewoon werken. Vanaf nu kunt u zorgeloos uw drinken meenemen terwijl u bezig bent op uw computer.

Door de snelle reflex van het toetsenbord reageert het meteen als u een toets indrukt en dat is ideaal tijdens het gamen. door de vele inspanningen die u kunt krijgen tijdens het gamen zit er ook nog speciaal voor u een polssteun bij waardoor je uw arm en pols kunt rusten. Door deze toetsenbord gaat uw gaming ervaring naar een ander niveau!

Houd u van gamen en wil je een sterk waterdichte en LED verlichte toetsenbord? dan hebben wij hier het ideaale toetsenbord voor u!

het LED verlichte toetsenbord heeft 15+ programma's die u zelf kunt instellen naar uw eigen belang. ook kunt u de snelheid en helderheid aanpassen.
Pakito
123 Items

Specificaties

EAN
6013744547520

16 andere producten in dezelfde categorie: