XP-PEN Deco 01 - Grote Tekentablet - Grafische Tablet- Professionele Tekentablet

XP-PEN Deco 01 - Grote Tekentablet - Grafische Tablet- Professionele Tekentablet

Referentie:

€ 89,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

XP-PEN Deco 01

De XP-Pen Deco 01 is een award winning tekentablet geschikt voor de creatieve hobbyist, maar ook voor de professionele ontwerper. Met deze grafische tablet zijn de mogelijkheden voor het digitaal ontwerpen en tekenen eindloos. De tablet heeft een strak en minimalistisch design. Met deze grote tekentablet heeft u altijd genoeg ruimte voor uw creativiteit.

Design

De Deco 01 is door zijn slimme design geschikt voor zowel rechts- als linkshandige. De tablet biedt u een werkgebied van 10 x 6,25 inch. De dikte van de tablet is slechts 8 mm, dit zorgt ervoor dat de tablet met gemak overal mee naartoe genomen kan worden. Ook beschikt de tablet over maar liefst 8 volledig instelbare sneltoetsen die het werken met de tablet nog efficiënter maken. Het tekengebied van de tablet worden duidelijk afgebakend door opgelichtbare indicatoren waardoor tekenen in het donker ook mogelijk wordt. Ook de pen is ontworpen om voor zowel rechts- als linkshandige gebruikers prettig in de hand te liggen. De pen beschikt niet over een batterij en hoeft dus niet opgeladen te worden.

Compatibiliteit

De Deco 01 is geschikt voor Windows 7/8/10, MAC OS X 10.10 en hoger. De tablet is ook geschikt voor gebruik met smartphones met android 6.0 en hoger. De tablet kan worden gebruikt voor verschillende grote desiignerstudios zoals, Photoshop, Illustrator, After Effects, SAI, Painter, Clip Studio en nog veel meer. Ook is de tablet compatibel met Android apps zoals, Ibis Paint, FlipaClip, Medibang, Autodesk Sketchbook en meer.

Technologie

De Deco 01 tekentablet ondersteunt tot 60 graden kantelborsteffect, dit maakt het mogelijk zeer vloeibare en natuurlijke lijnen te creëren. De tablet in combinatie met de pen beschikt over een uitzonderlijke hoveelheid penrduk niveaus. Deze 8192 niveaus bieden u extra controle bij het tekenen en trekken van lijnen. Er is gebruik gemaakt van de nieuwste High Tech IC om uw ervaring bij het tekenen nog vloeiender te laten verlopen.
Xp-pen
123 Items

Specificaties

EAN
8720299062726

16 andere producten in dezelfde categorie: