XIB Hub-C Hub 4-in-1 / 1x USB-C naar 4x USB 3.0 / Ultra dun / 5Gbps - Zwart

XIB Hub-C Hub 4-in-1 / 1x USB-C naar 4x USB 3.0 / Ultra dun / 5Gbps - Zwart

Referentie:

€ 14,95
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
XIB USB-C hub 4-in-1

Het gebruik van USB bij allerlei computerapparatuur zijn wij inmiddels helemaal gewend. We staan er eigenlijk niet meer bij stil dat de uitvinding en de invoering van de USB aansluiting best wel als revolutionair gezien mag worden. Tot die tijd hadden de leveranciers van randapparatuur, zoals muizen en toetsenborden allemaal een eigen aansluiting. Dit was best lastig, want sommige laptops en pc’s waren niet voorzien van een dergelijke aansluiting. Fabrikanten besloten samen te werken en een universele aansluiting te maken, waardoor alle randapparatuur van verschillende merken op aangesloten konden worden. Dit leidde tot de invoering van de USB aansluiting en is volledig ingeburgerd.

Een USB hub voor extra aansluitingen

Vandaag de dag is vrijwel alle randapparatuur uitgerust met een USB aansluiting. Enkel heel specifieke randapparatuur wil nog wel eens een eigen aansluiting hebben. Maar dan kan het volgende probleem opduiken: u heeft zelf te weinig USB aansluitingen op uw pc om al uw randapparatuur aan te sluiten. U kunt dan behoefte hebben aan een USB hub. Een USB hub behoort tegenwoordig al tot de standaard computer accessoires en is een soort van kastje met extra USB aansluitingen. Zo heeft XIB een hub uitgebracht dat voorzien is van 4x USB-ingangen van het type USB 3.0. Dit is momenteel de nieuwe en snellere uitvoering van de USB ingang. U sluit de hub aan op een USB ingang van uw pc en u krijgt er vier USB-ingangen voor terug. Dit product wordt daardoor een waardevol onderdeel van uw computer accessoires.

Productspecificaties

De XIB USB-C Hub is zeer handzaam en gemakkelijk mee te nemen omdat het handzame afmetingen heeft. De hub is 77 millimeter breed en 12 millimeter hoog en in een mooie moderne zwarte kleur. Hij is voorzien van 4 x USB 3.0 aansluitingen. Zo heeft u overal waar u maar bent een aansluiting voor uw randapparatuur.
XIB
234356 Items

Specificaties

EAN
8719688009596

16 andere producten in dezelfde categorie: