Razer BlackWidow Chroma - Mechanisch Gaming Toetsenbord - 2019 editie - QWERTY - Green Switch

Razer BlackWidow Chroma - Mechanisch Gaming Toetsenbord - 2019 editie - QWERTY - Green Switch

Referentie:

€ 112,90
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Razer BlackWidow Chroma - Qwerty - Green Switch - Mechanisch Gaming Toetsenbord

De groene mechanische Razer™-switch is altijd al een grote favoriet geweest. Hij biedt precisie en duurzaamheid, met bovendien een voelbare en hoorbare klik bij elke aanslag. Het ontwerp is nu nog verder verbeterd met zijpanelen voor meer stabiliteit en precisie bij elke bedoelde aanslag.

*let op het gaat hier niet om de BlackWidow Chroma V2 editie

Groene mechanische Razer™-switches

Voor een voel- en hoorbare klik. Geniet van dat bevredigende gevoel bij elke toetsaanslag in je game. Elke switch is bovendien voorzien van zijpanelen voor meer stabiliteit en bescherming tegen stof en vloeistoffen.

Volledig aanpasbare toetsen

Om verlichting, toewijzingen en macro's aan te passen. Personaliseer de verlichting per toets met maar liefst 16,8 miljoen kleuropties. Wijs secundaire functies toe en geef elke toets een macro om zo de beste besturing voor je game samen te stellen.

Hybride intern geheugen en cloudopslag

Altijd en overal je persoonlijke instellingen. Sla tot 5 profielconfiguraties op in het interne geheugen of activeer een van je opgeslagen profielen uit de cloud om je eigen instellingen te gebruiken waar je maar wilt.

N-Key rollover

Met ingebouwde anti-ghosting. Hoe snel je game ook is, elke toetsaanslag wordt in precies de juiste volgorde geregistreerd. Je besturing is nauwkeurig en is bedoeld om het beste uit je gamingskills te halen.

Opties voor kabelgeleiding

Voor kabels die niet in de weg zitten. De Razer BlackWidow heeft drie opties voor kabelgeleiding, zodat hij op elk bureau past. Je kunt je kabels via de linkerkant, de rechterkant of het bovenste gedeelte van de onderkant van het toetsenbord leiden.

Gebouwd voor duurzaamheid

Tot 80 miljoen toetsaanslagen. De mechanische Razer™-switches zijn gebouwd om lange, intense gamesessies het hoofd te bieden. De Razer BlackWidow is de ideale dagelijkse driver als het om gamen gaat.

Razer
123 Items

Specificaties

EAN
8886419345060

16 andere producten in dezelfde categorie: