Nikon Coolpix W150 - Blauw

Nikon Coolpix W150 - Blauw

Referentie:

€ 182,45
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Nikon Coolpix W150 is een waterdichte compactcamera geschikt voor elk reis avontuur. De camera is water- en schokbestendig. Dit is erg handig als je bijvoorbeeld foto’s wilt maken in de zee of zwembad. Het is mogelijk om tot tien meter onderwater beelden op te nemen. De SnapBridge functie zorgt er voor dat je gemakkelijk je foto’s en video’s kan delen met vrienden en familie. De Nikon Coolpix W150 heeft ingebouwde Wi-Fi en Bluetooth.

Schitterende dagen. Schitterende beelden.
Familievakantie? Een weekendje weg met vrienden? Maak kennis met de waterdichte COOLPIX die u overal mee naartoe kunt nemen! Deze avontuurlijke compactcamera is zo gebruiksvriendelijk dat iedereen hiermee schitterende foto's en video's kan maken. Bovendien is hij gebouwd als een tank en verkrijgbaar in vijf opvallende kleuren.

Waterdicht, schokbestendig, vorstbestendig, stofdicht
Van dagjes op het strand tot avonturen in de stad. Van duikexcursies tot skivakanties en jeeptochten door de woestijn: deze compactcamera is klaar voor het avontuur. Deze COOLPIX is eenvoudig en plezierig in gebruik en kan tegen een stootje, hij blinkt uit in kou en houdt ook van zwembadfeestjes.

Speels
U kunt fotograferen met een vereenvoudigde menu-interface of alle menuopties weergeven. Hiermee kunt u gesproken berichten aan foto's toevoegen, een speels welkomstscherm activeren, diavoorstellingen met animatie maken en meer. De kinderen zullen er dol op zijn.

Deel opnamen ter plekke
Waarom zou u wachten? De Nikon-app SnapBridge voor iOS en Android zet beelden automatisch over van uw camera naar uw smartphone/tablet, zodat u ze direct kunt delen. Bovendien kunt u uw camera op afstand bedienen met uw smartapparaat, zodat u zelf ook op de foto kunt staan.

Urenlang plezier
Dankzij de lange gebruiksduur van de accu kunt u blijven fotograferen en het anti-reflecterende lcd-scherm is altijd goed zichtbaar, zelfs onder water. Waterdichte accessoires zoals Nikon's goed zichtbare drijvende polsriem houden uw camera veilig.

Standaard meegeleverd
Accu (EN-EL19)
Acculader (EH-73P)
USB-kabel
Borsteltje
Polsriem
Nikon
4521 Items

Specificaties

EAN
4960759902610

16 andere producten in dezelfde categorie: