Microsoft Windows Server, Lic/SA Pack, OLP NL, User CAL, Single 1

Microsoft Windows Server, Lic/SA Pack, OLP NL, User CAL, Single 1

Referentie:

€ 97,30
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Microsoft Windows Server 2008 is de tot nog toe meest krachtige en meest geavanceerde Windows Server, ontworpen voor de volgende generatie netwerken, toepassingen en webservices. Met Windows Server 2008 ontwikkelt, levert en beheert u een veelzijdige gebruikerservaring en toepassingen naar wens. Windows Server 2008 waarborgt een veilige infrastructuur voor het netwerk en vergroot de toegevoegde waarde en technologische efficiëntie binnen uw organisatie.

Windows Server 2008 bouwt voort op de serversuccessen uit het verleden met toevoeging van waardevolle nieuwe functionaliteiten en krachtige verbeteringen aan de basis van het besturingssysteem. Met nieuwe webtools, virtualisatietechnieken, optimalisering van de beveiliging en beheertoepassingen wordt een solide fundament geleverd voor de infrastructuur van uw informatietechnologie en bespaart u tijd en geld.

Gemaakt voor het web
Windows Server 2008 wordt geleverd met Internet Information Services 7.0 (IIS7), een webserver en een platform met verbeterde beveiliging en eenvoudige beheerfuncties voor de ontwikkeling en betrouwbare hosting van webapplicaties en diensten. IIS7 is een enorme stap voorwaarts op het webplatform van Windows en omvat een op componenten gebaseerde architectuur die zorgt voor grotere flexibiliteit en controle. IIS7 voorziet bovendien in vereenvoudigd beheer, uitgebreide uitbouwmogelijkheden en krachtige en tijd besparende tools voor diagnose en probleemoplossing.

Internet Information Server IIS7 en .NET Framework 3.0 vormen een breed platform voor de ontwikkeling van toepassingen waarmee gebruikers en gegevens met elkaar in verbinding worden gesteld en waarmee de gebruiker informatie kan delen en inzien. Met onze technologie blijven uw medewerkers bij hun taakuitvoering voorzien van de meest actuele gegevens. IIS7 speelt hiernaast een centrale rol bij het samenbrengen van de webplatformtechnologieën van Microsoft; ASP.NET, Windows Communication Foundation Web services en Windows SharePoint Services.

Ingebouwde virtualisatie
Microsoft Windows Server Hyper-V, de nieuwe generatie servervirtualisatietechnologie gebaseerd op hypervisor, stelt u in staat uw hardware-investeringen optimaal te benutten door meerdere serverrollen te consolideren als op zichzelf staande virtuele computers die lopen op een enkele fysieke computer. U kunt bovendien op een efficiënte manier meerdere besturingssystemen, zoals Windows, Linux en andere besturingssystemen, parallel uitvoeren op dezelfde server. Met de ingebouwde technologie en een eenvoudig licentiebeleid laat de Windows Server 2008 u nu eenvoudiger dan ooit profiteren van de kostenbesparing die virtualisatie meebrengt.

Toepassingen zijn efficiënt gevirtualiseerd met de in Windows Server 2008 gecentraliseerde technologieën voor toegang. Met Terminal Services Gateway en Terminal Services RemoteApp kunt u programma's die standaard op Windows zijn gebaseerd eenvoudig activeren op remote locaties. Hierbij worden de programma's uitgevoerd op een terminal server en niet direct geïnstalleerd op een client computer. Met deze ingebouwde virtualisatietechniek is er geen noodzaak voor een gecompliceerde VPN.

Veiligheid
Windows Server 2008 is de tot nog toe meest veilige Windows Server. Het besturingssysteem kent een sterke beveiliging tegen uitval en verschillende nieuwe technologieën helpen u om ongeautoriseerde toegang tot uw netwerk, uw servers, uw gegevens en uw gebruikersaccounts te voorkomen. Met Network Access Protection (NAP) kunt u er van overtuigd zijn dat de computers die met uw netwerk in verbinding worden gesteld beantwoorden aan het beveiligingsbeleid binnen uw organisatie.

Technologische integratie en verscheidene toepassingsverbeteringen maken de Active Directory-service tot een krachtige, verenigde en geïntegreerde IDA-oplossing (Identify and Access). Read-Only Domain Controller (RODC) en de stationsversleuteling van BitLocker Drive Encryption stellen u in staat om uw Active Directory-database veilig in te zetten op remotelocaties.

Een solide basis voor uw bedrijfswerkstromen
Windows Server 2008 levert een solide basis voor al uw serverwerkstromen en toepassingsvereisten en blijft hierbij eenvoudig inzetbaar en eenvoudig te beheren. De volledig nieuwe Server Manager levert een gecentraliseerde beheerconsole die de instellingen van uw server, de configuratie en de doorlopende beheertaken stroomlijnt en vergemakkelijkt. Windows PowerShell, een nieuwe toepassing voor opdrachtregels, stelt beheerders in staat de gewone beheertaken te automatiseren voor meerdere servers.

Met Windows Deployment Services beschikt u over een zekere en eenvoudige manier voor het snel inzetten van het besturingssysteem over netwerkinstallaties. Met de geoptimaliseerde Failover Clustering van Windows Server 2008, de volledige IPv6-ondersteuning en het geconsolideerde beheer van Network Load Balancing is het implementeren van een netwerk met grote beschikbaarheid ook voor generalisten op het gebied van IT eenvoudig.

Tenslotte heeft u met Server Core ook nog de mogelijkheid om serverrollen met slechts de meest noodzakelijke componenten en subsystemen te installeren in Windows Server 2008, zonder hierbij gebruik te maken van een grafische gebruikersinterface. Door minder rollen en functies te installeren verlaagt u de belasting van uw diskruimtes en uw diensten terwijl het aantal zwakke plekken in uw systeem wordt teruggebracht. Server Core stelt uw IT-medewerkers in staat zich te specialiseren in de serverrollen die zij moeten ondersteunen.
1458 Items

Specificaties

EAN
0805529231139

16 andere producten in dezelfde categorie: