Microsoft Office 2007 Home And Student  UK

Microsoft Office 2007 Home And Student UK

Referentie:

€ 97,99
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Te instaleren op drie PC ‘s

Office Home and Student 2007 voorziet u van de essentiële softwareonderdelen die u nodig hebt om taken sneller en eenvoudiger uit te voeren. U kunt fantastisch ogende documenten, werkbladen en presentaties maken en uw notities en informatie centraal beheren.M

Eenvoudiger, sneller en veiliger
Office Home and Student 2007 maakt het werken thuis tot een eenvoudigere en een aangenamere aangelegenheid, dankzij de verbeterde menu's en hulpmiddelen, de nieuwe grafische afbeeldingen en opmaakmogelijkheden, de nieuwe hulpmiddelen voor informatiebeheer en een nog grotere mate aan betrouwbaarheid en veiligheid. Documenten van hoge kwaliteit maken Office Home and Student 2007 is voorzien van nieuwe grafische afbeeldingen, opmaakgalerieën en verbeterde menu's en hulpmiddelen waarin de meest gangbare opdrachten worden weergegeven.

Kwaliteit en veelzijdigheid
Deze voorzieningen stellen u in staat om op een eenvoudige wijze kwalitatief hoogwaardige documenten te maken die volledig aan uw wensen voldoen.

Nieuwe functies en verbeteringen

  • Resultaatgerichte menu's en hulpmiddelen maken het zoeken naar en het gebruik van de functies van het product eenvoudiger.

  • Via de stabielere opsommingstekens en nummers kunt u documenten op een consistente wijze opmaken.

  • Verbeterde teksteffecten en diagram- en afbeeldingsgalerieën bieden u nog meer keus bij het opmaken van uw documenten.

  • Via Office-thema's kunt u documenten een consistent aanzien geven in alle programma's van het Microsoft Office-systeem.
1458 Items

Specificaties

EAN
0882224165242

16 andere producten in dezelfde categorie: